Harv Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mam dylemat i zastanawiam się, czy wybrać jPortal czy jakiś inny CMS? Polecacie jakieś? jPortal ma wiele luk, a innych nie sprawdzałem... Jaki jest według was najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 PHP-Fusion - bezpieczny, prosty w obsłudze i popularny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 jPortal nie polecam, bierz php-fusion. ;) PS. Snake, co jest z sgames ? Jakiś błąd wyskakuje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 php-fusion. Wiem, że super-hiper-mega-ultra profesjonaliści-doktorzy-szaleńcy będą mówić "ToO guufffFno!!!", ale nie psuje się i łatwo go wgrać (oraz używać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A forum do tego jakieś? Phpbb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 phpBB to największy shit jaki kiedykolwiek powstał. SMF jeżeli chcesz od razu mieć forum (niedługo wersja 2 więc warto poczekać ^^), jeżeli chcesz się pobawić to PunBB. CMS oczywiście php-fusion - prościutki w rozbudowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Napisz sam, będzie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A czy przypadkiem w php-fusion nie ma wbudowanego forum? >,,> Ja polecam joomla-e.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja bym polecił Drupal z CMSów. A do forum SMF. PHP-Fusion jest zbyt potężnym kombajnem jak na amatorskie strony, a mimo to, każdy go daje... Drupal jest mały, przejrzysty, ładny i funkcjonalny. Potrzeba czegoś więcej? A jak chcesz coś innego, to poszukaj na http://opensourcecms.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 a ja na forum polecam phpbb3! O! Sam go używam i nie narzekam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi