aaaaaa Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zawsze to ja pytam o cos na forum pora się odwdzięczyć :) Wykonam każdą grafikę 3d oprócz postaci i roslin (bo za dużo z tym zabawy) modeluje w bardzo znanym programie C4D . Wymodeluje budynki napisy. Stworze projekcie cząsteczkowe np. Padający śnieg burza piaskowa itp (niestety render takich żeczy trwa długo) Jeśi chcesz obraz napisz 1.co to ma być 2.Rozmiar 3.Perspektywe Nie na wszystkie projekty się zgadzam (niektóre moga wymagać zbyt długiego renderu) Czekam na zamówienia KILKA RENDERÓW (raczej gorszych bo tych lepszych nie mogę pokazać) Nie sugerójcie się nim poprostu wykonam grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Całkiem fajne, zamówiłbym coś, gdyby nie to, że mam własnych grafików... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Coz graficzki calkiem calkiem, jesli mowisz ze te naleza do twoich gorszych... " (niektóre moga wymagać zbyt długiego renderu)" znaczy ile? godzina? dwie godziny? - tak sobie pytam, jestem poprostu ciekawy co inni uwazaja za dlugi render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Hm, chyba najlepiej wyszło drzewko.^^ Czemu nie możesz pokazać lepszych? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czemu nie możesz pokazać lepszych? o.O też mnie to zastanawia :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 też mnie to zastanawia :lol: A mnie zastanawia, co pokazuje pierwszy i drugi render? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kiedyś w internecie gra N robiła furorę, a na Playstation i Saturnie szalał RTS nazwany Z. Wii to najlepiej sprzedająca się konsola teraźniejszej generacji. Tak co do nazw, ludzie bardziej lubią krótkie i zwięzłe niż jakieś 6-wyrazowe potworki... A mnie zastanawia, co pokazuje pierwszy i drugi render? :) Sirluki: pomyliły ci się cytaty. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Pierwszy to swieczki z plomieniem z pyroclustera jak mi sie zdaje. Ale w sumie drzewko to 5-10 min roboty, a trawa to 3 klikniecia na krzyz i dopasowanie gotowych wlosow zeby wygladaly jak trawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 copoconaco robiłeś coś w Cinemie? jeśli ktoś coś chce niech pisze aha za grafikę musicie mie jedynie dodać do creditów gry Czemu nie możesz pokazać lepszych? o.O Po prostu obiecałem kilku osobom że grafik które im dałem nie wrzuce do internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @Up: A znak wodny? Pokaż te lepsze prace, to więcej ludu zachęcisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tylko ten jeden rewnderek jeszcze mogę pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A mnie zastanawia, co pokazuje pierwszy i drugi render? :) Sirluki: pomyliły ci się cytaty. ;p Reczywiście, skopiowałem cytat nie z tego tematu :) Już poprawione :) UP. Niezłe :) Wręcz dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Hmmm.... szczerze? Robiłem lepsze rendery w wieku 8 lat ucząc się wyłącznie z tutoriali (niestety angielskich...). Jak znajdę jakiś to pokażę ;) Teraz nie zrobię - ostro zapomniałem Blendera :P Ale jakiś byle testowy se zrobię za chwile :P Jestem ciekaw, co jeszcze pamiętam :D Drugi obrazek: Co to ma być...? Lepsze w GIMP'ie się zrobi :P Najlepsze drzewko. A ja śmiem ci zarzucic, że nie posiadasz lepszych renderów. Nie wierzę, że najlepszą pracę życia zrobiłeś własnie dla kogoś - i trzymasz się jego obietnicy. Ale dobrze. Proszę o namalowanie.... hmmm.... obudowy komputera. Byle jakiej :P PS: i ma moich renderów.... na pendrive'ie nie ma (mimo, że wydawało mi się, że jest...). Ostatnia nadzieja w fotosiku : kiedyś tam trzemałem rendery :P Ale muli... Mam :P http://swacik.fotosik.pl Sam nie wiem, co tam mam :P Linków kopiować nie będę bo ta to muli, że... Edit: Album Blender 3D Edit2: Tyle pamiętam. http://komp.boo.pl/images/kran3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A co z low poly? I co z teksturami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Dawidsu wymądrzasz się wymądrzasz ale twoje rendery nie są dobre brak tekstur brak odbić jakbyś to pokazał na jakimś forum 3d to by cię wyśmiali np. ten twój stół co napisałeś że jeden z lepszych projektów jest nie doświetlony nierealistyczny a tekstury są jednokolorowe ale ja nie dałem renderów żebyście je komentowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 @UP: no fakt... ale podraze temat: ile u ciebie czasu zajmuje dlugi render? (jestem poprostu piekielnie ciekawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 wiesz jak renderuje pojedyncze zdjęcie to max 30 min tylko że ja nie robie pojedynczych zdjęć tylko animacje ten który tam masz to klasa którą będe animował te wcześniej ze świeczką są z teledysku i wtedy render zajmuje 20 sekund 1 klatka czyli 1s filmu renderuje się 7.5 minuty zaraz wrzuce pewną animację z tą klasą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 A co z low poly? I co z teksturami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 widze że nikt grafiki nie chce trudno jeśli admin chce może zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A co z low poly? I co z teksturami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Właśnie, popieram zapytanie Tymona... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 to pytanie jest do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No, a kto oferował modele 3D? Chyba Ty, więc pytanie jest do Ciebie jak najbardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi