fervi (Skovv) Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Doinstalowałem sobie Xdialog i ... Wybieram Xdialog, bo przypomina Dialog w kdialog zapisałbym komendę kdialog --msgbox "Slawek jest cool" A w Xdialog podobnie jak dialog Xdialog --msgbox "Slawek jest cool" 9 50 Fervi ;p @Edit Mam kilka pytań - Wie ktoś jak złączyć Basha i TCL? Wtedy bym mógł zrobić lepszy język programowania, gdyż miałby więcej opcji, ale jakoś nie umiem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Przecież komendy są spolszczone +_-ROTFL! LOL! OMG! I coś tam jeszcze :P Mało z krzesła nie spadłem :P Serio :P To była irionia jakbyś nie zauważył :D Co do tematu: Odpuść se polskie komendy, proszę.... bo to jakieś jaja są... PS: Podpisujesz się pod każdym swoim postem :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @UP Jeśli to do mnie to: - Nie ja chciałem polskie komendy ;] Nie podpisuje się pod każdym postem, ale staram się ;d Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witajcie! Jest nowa wersja Stabilna TSL; nowe możliwości to możliwość robienia prostych programów dla X11Window http://www.warcrawtgamesuploader.yoyo.pl/i...HNsMTEudGFyLmd6 Pozdro Nakyls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Stabilna TSL; Od kiedy programy w bashu są niestabilne?? To tak jak by w dosie cls się zawieszało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chodzi o to, że jest pełna wersja 1.1, gdyż polska wersja była 1.1 beta, a w niej nie było możliwości robienia programów w X11 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koń Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witajcie! Jest nowa wersja Stabilna TSL; nowe możliwości to możliwość robienia prostych programów dla X11Window http://www.warcrawtgamesuploader.yoyo.pl/i...HNsMTEudGFyLmd6 Pozdro Nakyls to co robisz jest po prostu bez sensu i po prostu głupie. zajmij się lepiej sadzeniem ziemniaków albo robieniem paszy dla krowy bo jak dalej będziesz takie gówna wsadzał to dostanę zatwardzenia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 @UP Kolejny, który myśli, że kozak @OFFTOPIC Prawdopodobnie przeniesiemy TSL z Basha na TCL, co da o wieeeeeele lepsze efekty ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Fervi, wybacz ale P*RNO++ już mi lepiej wyszło pod Windę niż ThunderStorm ^^ Drugi g*wno jak PowerXWare (czy jakoś tam). @koń: Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 @g-Enjoy Z tego co zrozumiałem, zrobiłeś pod Winde Podziel się, może zrobisz własnego Game Makera ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Bagno, a najlepiej Ci wyszło hackowanie internetu. Ci co są tutaj od jakiegoś czasu to wiedzą o co chodzi. ;) Fakt, programy Ferviego nie zachwycają, ale przynajmniej pisząc je uczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 To tak jak z kolesiem onanizującym się w parku pełnym ludzi. Poznaje swoją seksualność, swoje ciało... no dobra. Tylko czemu muszą ludzie na to patrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 @UP A czy tam jest napisane, patrz? Tak tamo tu, nie masz rozkazu ściągać, ale przetestować (jak dajesz ocenę) musisz. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 nie masz rozkazu ściągać, ale przetestować (jak dajesz ocenę) musisz. Nie rozumiem... To jak ma przetestować nieściągając? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ale przetestować (jak dajesz ocenę) musisz. Może ten kawałek rozjasni ci w głowie :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 W nawiasie raczej umieszcza się informacje uzupełniające, tłumaczące coś, a nie zmieniające sens całego zdania, więc to trochę dziwnie napisałeś, ale niech Ci będzie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi