Paqoo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mam taki kod: GML draw_rectangle(x-1,y-1,x+(healthbar_width+1),y+(healthbar_height+1),1) draw_healthbar(x,y,x+global.zdrowie_max,y+healthbar_height,100,c_white,c_red,c_green,0,true,false); draw_text(x+10,y+2,'Zdrowie:'+string(global.zdrowie)+'/'+string(global.zdrowie_max)); Pasek się źle rysuje. Kiedyś już to robiłem, ale zapomniałem jak to było. Albo wychodzi za pasek albo rysuje go dziwnie. Ktoś potrafi przerobić ten kod żeby właściwie wyświetlało pasek? Bo mi to zajmie dużo czasu zanim odgadnę! :boxed: Inne: GML healthbar_width=100; healthbar_height=16; Dodatkowo: GML global.mana = global.madrosc*5+15; global.zdrowie=global.kondycja*5+100; global.zdrowie_max=global.kondycja*5+100; global.mana_max=global.madrosc*5+15; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 pasek_hp_i_mp_na_zmiennych_v2.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Oh! Dziękuję Ci bardzo :) Właśnie tego szukałem . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi