jonbee Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Gdy stworzę grę i użyję "create executable", to czy trzeba oprócz tego executable trzeba przesłać jakieś pliki żeby gra zadziałała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Koniecznie musisz dołączyć do gry zdjęcie nagiej prababci sprzątającej pokój. Inaczej użytkownicy mający trądzik i zapalenie wątroby nie będą mogli odpalić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Raczej nie musisz jeśli wszystkie sprity wgrywałeś do programu to nie powinno być kłowpotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czyli jeśli all sprite'y robiłem samemu, tylko tła wziąłem z przykładowych, to zadziała, jeśli będzie sam executable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zadziała powinno wystarczyc sam plik exe Wogole co ja ci bede mowil zrob sobie exe i włącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adnes666 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dokładnie tak jak mówi Kaara zrób i sprawdź, a nie się pytasz o coś tak oczywistego i prostego do sprawdzenia. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi