gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mam kilka problemów 1 i najważniejszy nie mogę odtworzyć gry w GM żeby zobaczyć czy dobrze narazie mi idzie a po 2 nie wiem jak na stronę dać ten plik , a 3 jak ktoś mógł by zrobić dla mnie grę platformową w gmk żebym zobaczył czy dobrze robie . :thumbsup: Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 1. Jakiego masz Game Makera? 2. http://www.gmclan.org/up.html 3. Ze strony Game Makera zassaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 7.0 a jakigo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 3. Możesz też poszukać tu też pewnie sa jakieś przykłady gier platformowych, szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @Up: platfus :/ 1. Pewnie EXE stworzyłeś. Zapisuj za pomocą File -> Save... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 1. a czemu nie możesz? Wyskakuje jakiś błąd czy coś? 3. W przykładach są jakieś platformówki, poszukaj. @UP Kurde Za wolno czytam i zanim to zrobię i napiszę to już dwie odpowiedzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Gdy naciskam run the game to mi ładuj się i to wyskakuję __________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Collision Event with object Blok for object Bohater: COMPILATION ERROR in code action Error in code at line 1: ove_contact_solid(270,4) at position 1: Unknown function or script: ove_contact_solid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A czy jest taka funkcja? bo mi sie wydaje ze nia ma czegoś takiego jak ove_contact_solid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ale co mam źle to to usunę i gitara ove_contact_solid(270,4) vspeed = 0 to chyba to to kod gdy bohater zatchnie się z blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Najlepiej zarzuć projektem bo tak to nic nie jestem w stanie powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A jak wrzucić na stronę bo próbowałem ale nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Przecież podawali link wrzuć na uploader gmclanu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Pisałem kiedyś poradnik, poszukaj, na stronie głównej masz game maker uploader... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 podaj stronę z tym FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dzieci! Przestańcie! move_contact_solid(270,4) vspeed = 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wszystko dobrze tylko teraz spadam z platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 podaj stronę z tym FAQ Na stronie głównej masz Wielki przycisk FAQ! <_< Zaglądnij też tutaj na pkt. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wszystko dobrze tylko teraz spadam z platformy Zaznaczyć solid platformie? @down Myślisz że on nie zna winrara bądź 7-zipa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 o masz tutaj http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=112 bardzo dobry przykład platformówki dla Ciebie. (od Tymon'a) PS oczywiście wymagany jest program do rozpakowania tego, ale myślę że tyle to już wiesz. a jak nie to pisz ;) @up może nie znać;) przecież nie wszyscy są "tacy dobrzy" ;) ale to nie czat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi