gorky12 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Siemka mam problem gdy robi się grę nie myśli się o muzyce , ale bez muzyki smętna jest gra dlatego myślę myślę i nie wiem skąd wziąć taka muzykę np z mario albo postacie z gier 2d jeśli ktoś ma jakieś postacie 2d proszę o kontakt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 1. Wrzuta albo YouTube 2. Google nie boli albo w google wpisz se w wyszukiwarce grafiki " Sprites " i masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Linki do takich stron były już w niejednym temacie wystarczy użyć opcji szukaj, A co do tematu tu masz troche "zasobów" http://tsukuru.pl/index.php?link=zasoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Korzystaj z midów: www.google.pl -> midi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mój zbiór zasobów do gier, muzyka też tam jest: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=11095&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jak zrobić żeby muzyka odtwarzała czas w kukło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 kukło? wtf? sound_loop(dzwienk_nazwa_dzienku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 "dzwienk" ? to ja powiem, WTF? no ale to tylko ort. ------ najlepiej używaj midi do gier;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 użyłem midi zrobiłem wszystko ale jakie add event bo nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Daj to gdzie chcesz Oo... Tylko nie w Step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jeżeli to ma być muzyka backgroundowa to w create obiektu np. herosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 chyba o to Ci chodzi? w zakładce SOUNDS po lewej dodajesz te dzwięki, które chcesz. jesli np. nazwiesz w tek zakładce dodany dzwiek: twoj_dzwiek, to tą samą nazwę musisz wpisac w tym sound_loop() czyli cos takiego sound_loop(twoj_dzwiek) logiczne? myślę, że bardzo logiczne. masz tu baaaardzo prosty przykład jakby Ci coś nie wyszło. http://www.speedyshare.com/354310568.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi