Ra3l Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam, jestem z portalu GMClan i chcę powiadomić pana/panią o usunięciu naszej bazy danych. Przez to zostały utracone nasze wszystkie hasła do kont na GMClan'ie. Proszę podać hasło do swojego konta, w przeciwnym przypadku pana lub pani konto zostanie usunięte z serwisu. Administrator serwisu www.gmclan.org : Piotr Gnys (Gnysek) Numer oszusta: 10559668 Edit: Numer z którego po raz 2 chciał mnie oszukać :] ale po raz 2 mu nie wyszło. numer oszusta 2: 11601114 Ta sama treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 To po co podawałeś GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Przecież Ranma jest głównym adminem, a nie gnysek. Ta technika to phishing. Nie daj się następnym razem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 portalu GMClanTo chyba główna wskazówka - gnysek wie, co to jest portal ;D Tak BTW, na co jakiemukolwiek adminowi czyjeś hasło ;x? Nie mówiąc o usuwaniu kont PO usunięciu bazy danych (a najlepsze jest to, że bazy haseł w konwencjonalny sposób nie da się usunąć) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Komu podawałem gg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Słuchajcie ja wiem kto to jest i nick prześle jakiemuś adminowi na gg oto one 316345. Wiem kto to bo zhackował mi moją płatną domene www.farmergame.pl, konto na www.farmergame.pl, konto na gmclan, no i teraz was chce wrobić!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Po pierwsze -> jeżeliby skasowano bazę danych, to przecież nikt by nie prosił 3,5 tysiąca użytkowników o to, żeby podali swoje hasła, tylko by kazano się rejestrować od nowa. Po drugie -> istnieje coś takiego jak kopie bezpieczeństwa. Po trzecie -> nikomu nie udostępnia się swoich haseł, choćby się przedstawiał za Gnyska, Prezydenta Polski, szefa CIA, Boga czy kogokolwiek innego. Po czwarte -> skoro skasowano całą bazę danych, to skąd ma Twój numer gg? Po piąte -> skoro skasowano całą bazę danych, to jak może usunąć Ci konto ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Do kogo to było bo niezrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 chyba do ciebie chyba lepiej sprawdzić ip gnyska i porównać z ip na gg, niż takie jaja robić ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja komuś z modów wysłałem kiedyś nick tego to zamiast podjąć działanie, ktoś mnie zbanował na X dni, aha a pamiętacie temat farmergame w dziale inne języki? To od tego się zaczeło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 To nie było do kogoś konkretnego, tylko ogólne uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Do mnie kiedyś też na gg pisał taki oszust ale się nie dałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 A ja mu dałem hasło - wy*****alaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nikt, kto na GMClanie podaje swój nr GG, nie ma numeru 10559668. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mógł nie podawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 To informacja. Mógłbym wtedy podać jego ksywkę, ale on się ukrywa. :jezor: Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nawet po super-mocnym nacieraniu nie chce podać ani nicku, ani imienia ani nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nikt, kto na GMClanie podaje swój nr GG, nie ma numeru 10559668. każdy na gmclanie jest grzecznym chłopcem i ma tylko 1 numer ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja mam ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja znam jednego, ale to nie ten ... Niestety nick utajniony ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Numer oszusta: 10559668Po co mi jego numer? Trzeba było sprawdzić IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 co za po**b (przepraszam za wyrażenie). Jesli chce sie komus hackowac czyjes konta to trzeba znac pare zasad dotyczace poprawnego zhackowanie. Zeby nie podpowiadac hackerom, nie opisze tej metody. (nie myslcie ze to ja - bo niby po kiego grzyba?) Myśle ze tek kto to wysłał powinien dostac spama z wiązanka słowno- "muzyczną". Heh rolft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 rozśmieszyo mnie to,ogólnie ten śmieć zwiał z gg bo mu napisałem swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 rozśmieszyo mnie to,ogólnie ten śmieć zwiał z gg bo mu napisałem swoje... a mnie, nie wiem jak was śmieszy i to starsznie cały ten temat i te dwa posty: Witam, jestem z portalu GMClan i chcę powiadomić pana/panią o usunięciu naszej bazy danych. Przez to zostały utracone nasze wszystkie hasła do kont na GMClan'ie. Proszę podać hasło do swojego konta, w przeciwnym przypadku pana lub pani konto zostanie usunięte z serwisu. Administrator serwisu www.gmclan.org : Piotr Gnys (Gnysek) Numer oszusta: 10559668 i drugi: Do mnie kiedyś też na gg pisał taki oszust ale się nie dałem aaaa juz nie moge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 kolejna poszlaka wskazujaca ze to nie gnysek :) Piotr Gnys (Gnysek) zawsze sie wkurzal jak ktos pisal "gnysek" z duzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No nieźle niezłe żarty, Niedługo wpadnie komuś do głowy napisanie w imieniu Borka przesłaniu pieniędzy na dotacje Almory na określony numer konta bankowego ;) Grela(powróciłem ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Grela(powróciłem ;]) Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... A z resztą kto by się nabrał na takie rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi