Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mam problem. Po czekaniu pokazują się znaki do przepisania z kotem. Niewiem jak je odczytać? Próbuje 20 raz i nic. Może macie jakiś sposób na ich odczytanie? Wcześniej miałem 6 miesięcy płatne, a teraz mi sie skończyło. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Od czasu, gdy wprowadzili zwierzątka w captchach (dobrze napisałem? :P) pomyliłem się raz. Czasami G wygląda jak C albo M jak W, ale zawsze wchodziło. Musisz popróbować po prostu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Albo używaj serwisów, które wyciągają pliki z rapida, "premium link generator" lub leechery i jazda :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 To jest tak że na niektórych literach siedzi kot a na niektórych pies. Musisz przepisać tylko te litery z kotem. Dla ułatwienia pies stoi kot siedzi wprowadzili zwierzątka w captchach (dobrze napisałem? ) pomyliłem się raz. Czasami G wygląda jak C albo M jak W, ale zawsze wchodziło. Musisz popróbować po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Faktem jest, że admini rapida przegięli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A raczej hakerzy - jest pełno programów na wszystkie captchy, jakie robi rapid. Z tego co wiem najtrudniejsze są captchy googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja zawsze biorę te literki, gdzie widać łeb kota. W 95% przypadków udaje mi się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Najłatwiej jest zauważyć po tym, że kot kuca. Wszędzie tam gdzie widzę łapy przy tułowiu to od razu wiem, że muszę to przepisać. Jak na razie w każdym przypadku mi się udało, co tam, że były tylko 2, ważne, że udane wszystkie ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Hę?! To jakiś problem? Mnie się z kotkiem pojawiło ze 3 razy i wszystkie zaliczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Trzeba napisać taką grę logiczną na odkodowanie tokenów :P Zresztą: czytaj, co pisze.... Nawet nie trzeba znać zngielskiego - domyśleć się można... PS: Ten pomysł z grą logiczną jest całkiem niezły :P PS2: Jakby nie było przyznaje, żer to przesada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Tak a propos RS :P Znalazłem wczoraj na kretynie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ej no, nie śmiejcie się. Na antycenzor.pl w celu zabezpieczenia się przed botami dali rozwiązywanie zadań matematycznych :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Których nie dało się rozwiązać... Pisze 10-6 to wpisuję 4 a to mi pisze, że źle -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Poza tym zadania matematyczne są łatwe do złamania, ponieważ zapis musi być w miarę czytelny = łatwe do ogdadnięcia, a potem program w ułamku sekundy wylicza i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nawet gdyby był to LaTeX to niewiem czy coś to by dało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Najlepiej po prostu usunąć captcha. Będą to crackować długi czas zanim się zorientują że go tam nie ma. ;) Albo dać zagadnienia (praktycznie) niemożliwe do wyliczenia przez komputer - np. rozpoznawanie twarzy bądź dopisywanie małego fragmentu kodu języka programowania w określonym przez stronę celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To już lepsze byłyby zadania, gdzie trzeba odpowiedzieć słowem i dotyczą one słów. Raczej boty by tego nie złamały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No widzisz Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co na RS będzie Powinni jakoś po Ip premium zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Tak, tym bardziej, że większość użytkowników albo ma współdzielone IP z innymi, albo ma zmienne IP. A bot może być pod każdym IP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Albo zwyczajnie zapłacić, a nie cudować z darmowym dostępem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja miałem zapłacone na 6 miesięcy ale się skończyło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mi jeszcze ani razu nie pokazał się pies w captchach. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mi kilka razy pojawiły się koty :] A teraz nie ma kotów ani czekania bo przecież jest na RS Happy Hours czy jakoś tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi