Nobody Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Widząc grę Ziomalka postanowiłem zrobić przykład Snake'a dla wszystkich. Mam nadzieję że się spodoba. Game info: SNAKE Przykład wykonany przez Kenny'ego (GMClanowego Nobody) Sterowanie: - Zmiana kierunku - strzałki - Zmiana prędkosci gry - S Kopirajt © baj mi Nie życzę sobie wykorzystywania tego przykładu. Jest on wyłącznie do celow edukacyjnych. Żadnego kopiowania mojego kodu. Przykłady są po to, żeby się z nich uczyc! Link: https://gmclan.org/up2596_11_snake.html Przykład trzeba odrobinkę dopracować, ale jest porządnie okomentarzowany, tak że powinien się jakoś przydać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czy to efekt zamierzony ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Przykład trzeba odrobinkę dopracować, Właśnie o to chodzi z tym dopracowaniem. Nie wiem co z tym zrobić :( Zanim zrobiłem wychodzenie poza room było dobrze, więc chyba coś z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To nie to ... mój lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ta, twój jest z innego przykładu, w ogóle tam nie ma grafiki... U mnie sie tylko trochę pieprzy i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jescze dobrze nie uruchomiłem a już: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A to akurat jest wina właśnie tych ogonów. Mówię, jak komuś zachce się to poprawić to i ten błąd zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Uuu... kiepsko... :/ 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lol, strasznie niedopracowane! Daję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 A czego się spodziewacie? Całej gry wam nie dam na tacy! Ruszcie głowami i sobie to naprawcie -_- Wy byście tylko brali gotowe i uważali jako zrobioną przez was grę -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lol, to jest tylko żeby się czegoś nauczyć, a nie. 4/5 za kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Troszkę kij. Kod też do bani ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wiem.. To co teraz napisze nie ma na celu cię obrazić ani nic.. Więc.. nie wiedziałeś jak to naprawić i wystawiłeś taki przykład żeby ludzi ci naprawili i żebyś sobie potem ściągnął i wystawił pełna wersje? ; P A po za tym to masakra.. "całej gry przecież wam nie dam na tacy" tu jest tyle kodu co kot napłakał.. innymi słowem to jest prościutka do napisania minigirka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nie dla wszystkich :P A ja mam na głowie inne projekty niż jakiś snake. Wiem, że coś jest nie tak z kodem sprawdzającym gdzie jest reszta węża. Gdybym znalazł tam błąd, lub napisał to od nowa wszystko byłoby ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jeny, dużo bugów to zawiera :angry: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jeden, z tym ogonem, ale widzę, że nie dostanę pozytywnej oceny zanim tego nie naprawię... Ech... Dobra, zobaczę co jest nie tak... EDIT: Niby poprawione, ale dalej źle działa mimo, że nie powinno. Nie chce mi się w to bawić, zamykam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi