Nicolas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jak koś wie skąd ściągnąć Delphi 6 Personal Edition to niech poda link (proszę). Aha niech poda link żeby tylko kliknąć i się ściągał, bo jak ostatnio na Borlandzie wylądowałem to niemogłem tego znaleść. Jeszczetraz barzdo proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 A skąd jesli wolno spytać masz informację, że jest to edycja darmowa ? huh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 A pokaż mi gdzie napisałem że to jest edycja darmowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Niee no nie napisałeś. Ale jeśli by nie była darmowa to przecież nie chciałbyś jej sciągnąć za darmo prawda ? Mam chyba racje nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Masz racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Tu chodzi o to że za darmo jest rejestracja, a sam program to i tak musisz kupić. Możesz go spotkać na archiwalnych wydaniach KŚ EKSPERT i CHIP. Możesz też zajrzeć na http://delphi.prv.pl i tam możesz zamówić płytę z D7PE, D6PE, kursami i tutorialami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Tanx już wszysko załatwione. Topic można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi