Phoenix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 witam wiem ze to nobskie pytanie, ale niestety wirus usuną mi GM 7 Pro a jako iż tworzę gry z wykorzystaniem kursora potrzebny mi jest kod na zmiane kursora na sprita. PS nie myslcie ze uzywam klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 W FAQ jest zmiana kursora na sprite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 wylacz kursor w global setting i zrob obiekt kursor daj mu w step GML x = mouse_x y = mouse_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 PS nie myslcie ze uzywam klocków roksisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dzieks David Dark pomogło zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi