Kaara Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, mam probem i nie moge wymyślec jak go rozwiązać otórz 1.mam dane itemow w tablicy oraz prosty system inventory, chciałbym aby po naciśnięciu na sprite itema on przenosił sie do plecaka, rzecz w tym ze ten sprite to tylko sprite a nie obiekt. Prosze o pomoc 2. Dajmy na to ze chciałbym wyciągnąc jakies informacje z tablicy ale tylko niektore dotyczące danego itema jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 1. Drawowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 . Drawowanie... a troche jaśniej? bo nie wiem jak sprawdzic czy sie klikneło na sprita czy nie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ale tylko niektore dotyczące danego itema jak to zrobić A trochę jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Co do drugiego pytania to juz jest nieważne a co do pierwszego mam tablce item item[0] = s_item item[1] = Jakistam item No wiec np. rysuje go w roomie draw_sprite(item[0],false,x,y) No ale chce zeby po nacisnieciu Lewego przycisku myszy na tym sprite przechdoził do inventory czyli zeby przechodził na x = o_plecak.x y = o_plecak.y i nie wiem jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi