Nobody Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A może coś na ząbek panowie? http://www.gimnazjum2.szczecinek.pl/own3d.html ^^ Rozumiem, że masz dostęp do serwera waszej szkoły, prawdopodobnie jesteś jej 'webmasterem', lub znasz owego kolesia. O tym pliku prawdopodobnie nikt oprócz nas nie wie, a co do strony głównej niedługo szkoła się o tym dowie i nie będzie Ci tak do śmiechu, jeżeli ktoś się o tym dowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Już wiedzą, dostałem ochrzan jak nic ^^ Nie jestem webmasterem tej witryny ;P http://www.gimnazjum2.szczecinek.pl/beta/cmd.php?id=plik Miłej zabawy z bugami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Radziłbym Ci usunąć ten plik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Radziłbym Ci usunąć ten plik... Wiem o co chodzi dlatego usuwam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortun Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Wiem, może nazwiecie to odkopywaniem starego tematu ale cóż :P Wie ktoś może jak przejść level 14 ?? Wiem, że hasło musi składać się z 8 znaków i id musi mieć wartość 1. Prawdopodobnie trzeba napisać oddzielny skrypt. Ale jak osiągnać wartość hasła 8 skoro przy odkodowywaniu ono musi mieć 12 znaków ?? Pozdrawiam i z góry dziękuję za szybką odpoweidż :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Hasło ma składać się z 8 znaków, które przybiorą wartość **** :) Ale nikt nie mówi, że wszystkie znaki mają być w tym formacie :P 2 litery mogą być zwykłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fortun Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Nobody, dzięki za informację. Dzięki tobie się udało i: oooo$$$$$$$$$$$$oooo oo$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$oo o$ $$ o$ o $ oo o$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$o $$ $$ $$o$ oo $ $ "$ o$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$o $$$o$$o$ "$$$$$$o$ o$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$o $$$$$$$$ $$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$ """$$$ "$$$""""$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ "$$$ $$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$" "$$$$$$ooooo$$$ o$$$oooo$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ o$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$"$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$" " """" $$$$ "$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$" o$$$ o$$$o $$$"$$""$$$$$$""""$"" o$$$ $$$$o o$$$" "$$$$o o$$$$$$o"$$$$o o$$$$ ""$$$$$oooo "$$$o$$$$$$$$$ "$"" ""$$$$$$$oo $$$$$$$$$$ """"$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$" "$$$$oo Udalo sie, przeszedles Hackme 3.0 To jest juz koniec, nie ma juz nic... Teraz idz sie pochwal na forum;PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi