Tavin Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tak próbuję się zarejestrować na youtube i zawsze ten komunikat gdy wypełnię formularz Sorry. Na podstawie twoich informacji niemożna zarejestrować cię na stronie youtube.com o co tu chodzi wszystko robie dobrze pytanie dla tych co mają konta na you ube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pewnie podałeś rok urodzenia, który jest mniejszy niż 18 lat. Albo coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 próbowałem 19 lat i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 próbowałem 19 lat i nic Spróbuj 21 i wypełnij wszystkie formularze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tak próbuję się zarejestrować na youtube i zawsze ten komunikat gdy wypełnię formularz QUOTE Sorry. Na podstawie twoich informacji niemożna zarejestrować cię na stronie youtube.com o co tu chodzi wszystko robie dobrze pytanie dla tych co mają konta na you ube Bo takich ludzi jak Ciebie nie dopuszczają do takich normalnych serwisów, zeby ich nie spieprzyć. Dostali od kogoś cynk na twoje ip i posprzątane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A co ma wiek do rejestracji? Jeśli włączy filmik 18+ to pojawi się stosowna informacja. Ja podałem 15 lat i jakoś jestem zarejestrowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi