Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tytuł: Dark Times: Albinium Wars DEMO Gatunek: siekanka Opis: Jest to gra gdzie siekamy masę potworków z miotacza ognia. Po drodze zbieramy płynną substancję zwaną Albinium. I substancję zamkniętą w kostce - Delinium. Te substancje można wymieniać na kasę w specjalnych punktach wymiany, aby później można było kupić paliwo do miotacza, które dostępne jest również w wyznaczonym miejscu. Bez paliwa miotacz nie będzie działał! Nasz bohater ma możliwość podstawiania bomb, którymi niszczymy czerwone murki aby móc przedostać się dalej - bomby stawiamy prawym przyciskiem myszy. W wersji pełnej może zrobię jakąś fabułę. :) Jeśli komuś przeszkadza ten biały kwadrat z napisami, można go wyłączyć środkowym klawiszem myszy lub jak ktoś go nie posiada to wystarczy wcisnąć alt. Zachęcam do przeczytania info w grze. Miłego grania :thumbsup: ! Download: :twisted: DOWNLOAD :twisted: Rozmiar pliku: 6 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: brak w wersji demo Grafika: Ja i kilka osób z gmclan Muzyka: z kolekcji Ludzixa. dźwięki przy zabijaniu potworów robiłem ja :D Screeny: 1 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Niezłe :D Do Yody: Oczywiście zagrałem w tą grę ;) 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Łamiesz prawa autorskie... nie umieściłeś w grze informacji o autorach grafik tylko napisałeś, że Ty ją robiłeś... A co do gry to całkiem dobra, tylko okropnie wyglądają wymieszane style grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Lol, bad. Ocena w edicie. Co to ma być? Grafika, nie napisałeś że ktoś ci ją zrobił, nie pasuje 2/5 Muzyka, imo nie pasuje, te dźwięki dupne, w ogóle nie ma odpalenia miotacza 3/5 Sterowanie lipne. Minus. W pewnym momencie zabrakło mi bomb, musiałem zaczynać od nowa. Minus. Różnorodność potworów - minus. Brak jakiegokolwiek klimatu, nie widać go. Minus. HUD - minus. Różnorodność broni - minus. Strzalanie przez obiekty - minus. Fajne efekty miotacza. Plus. Fajne wybuchy -plus. Mocne 3+, gdyby nie te bomby byłoby 4-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Niesla gierka, jak dla mnie 4/5. Uwage mam taka ze mozna strzelac przez sciany :jezor: Zobaczymy co dalej bedzie sie dzialo. Łamiesz prawa autorskie... nie umieściłeś w grze informacji o autorach grafik tylko napisałeś, że Ty ją robiłeś... codziennosc na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Łooo, ale gierka :) Czy mi się zdaje czy tam jest moja mina i kasa?(po przerobieniu?). Bo już nie pamiętam czy coś ci robiłem xD. No i parę innych grafik(apteczka, żałowa bo moja xD). 5/5. EDIT: Buga mam, bo zabiciu przez to koło-minę wyskakuje błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Łamiesz prawa autorskie... nie umieściłeś w grze informacji o autorach grafik tylko napisałeś, że Ty ją robiłeś... Qrcze nie zauważyłem, w pełnej wersji napiszę to co w tym temacie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Do Yody: Oczywiście zagrałem w tą grę smile2.gif Spoko ;D A co do gry: Im dłużej grałem tym FPSy baaaaaaaardziej spadały. Grafika niespójna, wkurzający ten HUD. Poza tym nawet fajnie. @up: właśnie, domagam sie cretitsuuff! :angry: :angry: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Im dłużej grałem tym FPSy baaaaaaaardziej spadały. No właśnie, próbowałem wiele sposobów i ciągle ten FPS spada i spada. W pełnej wersji trochę zoptymalizuję silnik i mam nadzieję że będzie lepiej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Fajna gierka, ale dziwne to wymieszanie różnych grafik... HUDa mogłeś zrobić nieprzeźroczystego, żeby nie przeszkadzał podczas gry. Ciekawe napisy na przyciskach w menu :P Graj/Nie graj :P A co do FPS - coś mi się wydaje, że jak nie trafię w nic z miotacza ognia, to on leci bez końca, może to jest przyczyną. Ocena 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 "@up: właśnie, domagam sie cretitsuuff!" Spokojnie Yoda, nie trzęś du** na pewno doda. :) P.S - A jak nie przeczytałeś wcześniejszego posta(po editcie) to pisze tu. Wywala błąd jak wejdziesz na tą koło-minę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Sprawdź czy rośnie liczba obiektów. Jeśli tak to znajdź przyczynę, albo zastosuj deaktywację. Spokojnie Yoda, nie trzęś du** na pewno doda. smile.gif To był żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Tak jak gralem to zauwazylem ze te pociski leca przez cala plansze... usuwasz je jakos poza roomem czy nie? Widac ze w gierke wlozyles wiele pracy ale czy ta gra zasluguje na 4/5? Hm... chyba tak :P no ale ja daje solidne 3/5. Wymieszany styl grafik to nie pasuje kompletnie... muzyka OK. Ale plansza jest za chaotyczna. I jescze jedno daj mozliwosc kupowania bomb. Ocena: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zależy co mi dasz? Jak powiem tak - To mi nie dasz warna. A jak powiem nie - To będzie warn ;( (Chyba :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Na pewno dodam do creditsów tych co coś zrobili :) albo zastosuj deaktywację. Deaktywację już zrobiłem. Tak jak gralem to zauwazylem ze te pociski leca przez cala plansze... usuwasz je jakos poza roomem czy nie? Tak, usuwam. I jescze jedno daj mozliwosc kupowania bomb. W pełnej wersji na pewno będzie taka możliwość. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zależy co mi dasz? Jak powiem tak - To mi nie dasz warna. A jak powiem nie - To będzie warn ;( (Chyba tongue2.gif) Chodziło mi o to że ja żartowałem wcześniej ;) Luksor: sprawdź liczbę obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Luksor: sprawdź liczbę obiektów. Gdy stoję: 300-400 instancji :o Gdy strzelam: ok. 700 :o :o :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ROTFLED! omg 700 instancji xD To ja w ChaosLandzie przy max efektach z całym ekosystemem mam max 200 ( w najgorszych przypadkach ) a średnio 130 :) musisz popracować nad optymalizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 co znaczy ED po ROTFL? sorry za offtop ale mnie to trapi :blink: :boxed: a gra nie wiem czy fajna nie sciagalem, niektore grafiki wyglądają luz inne do dupska rotfled -> zrotflowany, zrotflony, no powalony po prostu ;D Yoda danke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi