fervi (Skovv) Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witajcie! Proszę o zrobienie loga, jeśli to możliwe PowerXware i PowerXware Business Suite, jak to ma wylądać - 250x250 pixeli - W PowerXware czarne bądź niebieskie tło, w Business Białe - Musi być ten znaczek, oznaczający PowerXware i Business ... - w Business musi być przejrzysty napis "PowerXware Business Suite Edition" W razie pytań, pisać Obowiązuje Credits ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Coś zrobiłem. Wiem że literki wyglądają jak posypane śniegiem :P ale coś jednak jest :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nie wiem, czy będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jakby nie było za późno mogłoby być jeszcze to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi