Webzir Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No w sumie prawda, ale jak można zauważyć nie jestem zbyt wymagający, więc mi to wystarcza. Jakby się dało przemalować - było by bardzo miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 heh na takie wymagania to ja zaraz dam koszary :D ED: ha!!! już kończę!!! ED: no i proszę :lol: : https://gmclan.org/up3502.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 A ja zrobiłem wieżę obserwacyjną: Ale bardzo słabo u mnie z pixelartem :) Wolę robienie takich grafik: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Przynajmniej zrobię ci konkurencje do wieży :lol: i to w dwóch rodzajach, kamienna i drewniana!!! :D wrzuciłem ją na mój uploader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Szczerze? Żadna z tych chat nie wygląda na średniowieczne. Średniowieczne chałupy chłopskie to były drewniane budowle bez okien (ew. jakieś otwory) z dachem zrobionym ze słomy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 no może to nie ten widok ale może się do czegoś przydac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Micanser' date='12.04.2008 - 15:21' post='155219'] Te budynki miały chyba wyglądać na średniowieczne, a nie wyglądają. nie powinno być szyb, dachówek, tylu okien itp. Jeśli się nie myle autor wolał by chyba styl romański. Webzir' date='12.04.2008 - 15:35' post='155224'] No w sumie prawda, ale jak można zauważyć nie jestem zbyt wymagający, więc mi to wystarcza. Jakby się dało przemalować - było by bardzo miło. Marmot to było już mówione, a skoro Webzir zainicjował tamtą chatę, drewnianą wieże i koszary zrobiłem na ich podstawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 nie wiem czy to sie ci przyda ale narysowałem sorry chciałem napisac że znalazłem na necie kilka obrasków . :frusty: sorry :frusty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 OMG! TY to narysowałeś? Czy może znalazłeś w internecie? To wszystko jest z RMXP... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 OMG! TY to narysowałeś? Czy może znalazłeś w internecie? To wszystko jest z RMXP... <_< On narysował metodą kopiuj wklej :P A tu drewno może się komuś przyda(rysowane na paincie, pokolorowane deseniami na gimpie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Czy taka chatka jest bardziej średniowieczna?(raczej leśniczówka wyszła :) ) Edit: Średniowieczna chata : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Czy taka chatka jest bardziej średniowieczna?(raczej leśniczówka wyszła :) ) Edit: Średniowieczna chata : Raczej nie, bo dalej ma szklane okna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Katedra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No, teraz lepiej pasuje do gry. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 pawlik9@ mógł byś też poprawić zarys desek na wierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Raczej nie, bo dalej ma szklane okna :) Dobra, już nie cudujcie ;p Niech będzie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 to jakby zmienić wygląd tych koszar to chyba by dobre były? Wieże nie chciałeś ale mogą się przydać: Ale jak do drewnianej wieży chyba ten kolor pasuje: może kamienna troche słaba: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Indrycho, wszystko jest ok, wieże się przydadzą. Teraz najbardziej potrzebny mi kapitol i ratusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Farma: Kapitol/Ratusz (jedno z nich) może będzie jeszcze dzisiaj (albo jeśli nie zdążę to jutro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Szczerze? Piękna farma! :P Doszło kilka nowych obiektów. Nie żebym poganiał, jak na razie mogę używać kwadratowych zamienników. Spis zawsze można znaleźć na pierwszej stronie tego oto tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Kapitol: Fontanna: Kapitol + Fontanna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi