aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 potrzebuje przykladu plecaka coś jak w grze www.gladiatus.pl tak żeby były nogi ręce i żeby można było sobie do nich wkladać bronie bo z takim plecakiem się nie spotkałem na GMC będe wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Poszukać na GMC nie łaska? Tam jest mnóstwo takich plecaków. Z resztą myślałem, że ten dział jest do udostępniania przykładów a nie do ich szukania... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 @up: Do szukania też, ale bez przesady. Strona główna GMC też istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 naprawde szukałem ale nie ma tam plecaków put and drop proszę o jakiegoś linka bo 1h szukam i nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 coś ala diablo 2 ? był taki extansion na gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 naprawde szukałem ale nie ma tam plecaków put and drop proszę o jakiegoś linka bo 1h szukam i nic nie mam Diablo extension , inventory extension czy cos takiego poszukaj sobie . @up : heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 nie ma nic o takich nazwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=296412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ale wszystko jest na gm 7 a ja mam gm6 pomocy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ale wszystko jest na gm 7 a ja mam gm6 pomocy!! To zainstaluj GM7 <_< Jeśli już piszesz, że masz 6-tkę to uzasadnij, dlaczego. Jeśli wolisz ją, bo jest fajniejsza to uprzedzam moją odpowiedź: albo wygoda albo... hmmm... możliwości...? Zresztą 6 nie ma systemu extension..... chyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ale wszystko jest na gm 7 a ja mam gm6 pomocy!! Tak jak pisał Dawidds w poście powyżej - instaluj siódemkę i się nie łam. Chyba, że masz pirata (co jest wielce prawdopodobne). btw. Parę wskazówek: - Użyj jakiegoś systemu drag&drop (łatwe do zrobienie - robiłeś tego swojego linemana, zrobisz i to) - Jeśli upuścisz coś w konkretnej pozycji (np: GML if mouse_x<view_xview[0]+64 and mouse_x>view_xview[0]+32 and mouse_y<view_yview[0]+64 and mouse_y>view_yview[0]+32 { ... } to zmień iventory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi