Lordis Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam! A więc mam mały problem bo wybór rasy i ubranie gracza mam ale jak zrobić profesje i ich wybór :boxed: po pierwsze nie weim jak zrobić kilka profesji (wojownik,rycerz,mag,nekromanta,lich,myśliwy,łowca,barbarzyńca,berserker,paladyn i rycerz śmierci) taka malutka lista profesji :) ale nie potrzebuje zebyście mi robili przykład ze wszystkimi wystarczom mi 2 profesje i ich wybór w menu wyboru gracza :D teszte sam se dorobie potrzybuje tylko przykład jak to sie robi: -profesje -wybór profesji THX Z GÓRY :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 jak zwykle użyj tablic! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jak to mają być zróżnicowane to pokombinuj z zmiennymi, a przez to każda postać będzie silniejsza w czymś a słabsza w czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ze zmiennymi mówisz xD to wiem ale jak ;p przykładzik poprosze trzeba sobie pomagac nie a wybur to popracuje z tymi tablicami ;p to narazie tylko profesje poprosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 GML mag = 1 fighter = 2 knighter = 3 /*------------------- MAG ----------------------*/ hp[mag] = 90 mp[mag] = 1500 defence[mag] = 10 /* ------------------ FIGHTER ---------------------*/ hp[fighter] = 600 mp[fighter] = 50 defence[fighter] = 400 itd.. czaisz ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 taa thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi