Farkraj Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czy uważasz że Nikas jest w błędzie towarzyszu putin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Uważam, że dobrze powiedział, jednak źle się wyraził... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Uważam, że dobrze powiedział, jednak źle się wyraził... :) No prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ale że w którym momencie posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Pierwszym i ostatnim przedostatnim lewym prawonożnym numerem lewego palca u prawej stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 strzelam w pośladki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putin Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Brawo! Wygrałeś sprzęt do raportowania adminów made by gnysek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Już nawet skorzystał ze swojej nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 On ani trochę nie przypomina admina! Może zużyję moją wygraną na marmota? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 nie wiem o co chodzi więc nie wstawiam zdjęcia sera z kotem na głowie edit: a może jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hahahah dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Co to Halpy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hahahah dobre :) +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hahahah dobre :) nie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Co mam zrobić, jak mam kejlogery na kompie : / Ja bym udawał, że rozmawiam z kimś na gadu albo pisze maila. W pisanym przeze mnie tekście zawarłbym informacje o tym, że będą rozdawać na rynku placki za darmo, jeśli podchodzący do stoiska wypowie hasło ''zielone spodenki lotniarza'' to dostanie placka. Taka internetowa inicjatywa. Następnego dnia nasmażył bym placków, poszedł na rynek i rozstawił stoisko. Teraz pozostaje czekać. Po jakimś czasie podszedł by do mnie właściciel keylogera, skuszony perspektywą darmowego placka i powiedział by ''zielone spodenki lotniarza''. A wtedy ja powiedział bym: - To nieładnie zakładać keylogery na moim komputerze. Po czym na jego oczach sam bym zjadł wszystkie placki. Jakiś problem nie jedzący placków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Hah takie zdziwienie gdyby pojawiła się pokaźna gróbka osób :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Derpstory part 1, zgadnijcie który to waxx, a który to jaedit: słaba synchronizacja, będziemy to jeszcze raz robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nic z tego nie zrozumiałem ale ty bobardierem jestes a wosk flintem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Naucz się angielskiego. Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nic z tego nie zrozumiałem ale ty bobardierem jestes a wosk flintem. Wrong @flaque: sad :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dobrze, że tak szybko usunąłeś >:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Dobrze, że tak szybko usunąłeś >:) Nie martw się, niedługo będzie poprawiona wersja :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Bardzo nieodpowiedni temat z ktorego nie powinno sie smiac. Mil by ci bylo kdyby ktos sie nabijal z twojego ostatniego zyczenia, jesli bylbys skazany na smierc? Tu nie chodzi tylko o to ze to Jezus, lecz w ogole nieetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wyznaję nihilizm moralny ;). Masz na pocieszenie : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 O jaaaa, to jezus! I on się z niego nabija, ale on jest fajny i w ogóle kozak, imponuje mi swoim niemoralnym zachowaniem. Trzymaj tak dalej, na pewno inni też to poczują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 HEHE CRACK YOU CRACK ME UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 dzisiaj urodziny Tuxa życzmy mu dużo szczęścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi