gorefest Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam. Na pulpicie stworzylem folder. Zaznaczylem go i przytrzymalem ALT. Puzniej wszedlem w zmienianie ikony i zmienilem na taka niewidzialna. Puzniej aby uzyskac efekt calkowitej niewidzialnosci zmienilem nazwe na to: " "(Wkleilem ta nazwe,ale jest niewidoczna) A teraz problem: Jak dam "Usun" Tez sie nie usuwa. Jak dam SHIFT+del tez sie nie usuwa. Nie da sie go przeniesc do zadnego folderu,ani kosza :( Mam Viste Licze na wasza pomoc :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 1. Start > Uruchom > Cmd 2. Czy w Viście nie trzeba do tego mieć jakichś lepszych praw ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Raczej nie. Inne foldery usuwaja sie normlanie. I odpalila mi sie konsola. Poco ona gnysek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ja zalecam Linuxa ... najlepiej knoppixa, podmontujesz dysk i skasujesz ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 fervi, Nie masz nic innego do roboty niż pierdolenie głupot. Tak. Koleś będzie odpalał/instalował Linuksa by usunąć KATALOG. RADUJMY SIĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli co ja mam robic !!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czyli co ja mam robic !!? Poczekaj .Też mam takie problemy ,ale zwykle je porzucam ,i po jakimś czasie kiedy sobie przypomnę o tym folderze ,kasuję go bez problemu .Jeśli nie chcę ci się czekać - poproś rodziców :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zrób to samo co gnysek, tylko jest wymagana znajomośc komend MS-DOS'a :) Tutaj jest, jak to zrobić :) C:\Users\gorefest>cd Pulpit C:\Users\gorefest\Pulpit>rmdir /S " " , czy na pewno (T/N)? T C:\Users\gorefest\Pulpit>exit Ja bym tak zrobił na twoim miejscu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Bosz, od czego jest konsola odzyskiwania? Na prawdę tak trudno włożyć płytę Visty do napędu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Bosz, od czego jest konsola odzyskiwania? Na prawdę tak trudno włożyć płytę Visty do napędu :/ Vista nie ma konsoli odzyskiwania <_<, ponieważ nie ma w Viście instalatora tekstowego. Ostatnim Windowsem, który miał konsolę odzyskiwania był XP :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Konsole zastępuje cmd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @Kofel A czemu nie? problem do tej pory jest nie rozwiązany. Jeśli masz problemy z Wingrozą używa się Linuxa, no chyba, że jesteś tak bardzo niedoświadczony ... @Założyciel cd - wejście do folderu (cd folder) dir - wyświetlenie plików (dir) del (ew. deltree) kasowanie plików/katalogów (del/deltree plik/katalog) To wszystko co powinno cię zainteresować ;] To Vista ma takie dziury ... aż się płakać chce. W Wingrozie XP nie było takiego czegoś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi