Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Przykład liny jak w Wormsach. Trochę nierealistycznie się buja, jutro popracuję. Poza tym w najbliższym czasie dorobię możliwość "zaginania" liny na przeszkodach. http://www.gmclan.org/up2576_11_lina_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jakieś dziwne rzeczy dzieją się z kulką, kiedy na przykład jednocześnie skaczę i wystrzeliwuję linkę. No i bujanie rzeczywiście do kitu. Mogłeś dopracować, bo tak to słabiutko. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jakieś dziwne rzeczy dzieją się z kulką, kiedy na przykład jednocześnie skaczę w wystrzeliwuję linkę. Zapewne wina GMowej grawitacji. Ech lepiej swoją napisać. LOL włączyłem teraz i w ogóle zaczął mi świrować wtf, lepiej poczekajcie na następną wersję, bo ta się j**e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No właśnie, coś jest nie tak. Przed chwilą kulka po podciągnięciu się wyleciała w górę za ekran. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No właśnie, coś jest nie tak. Przed chwilą kulka po podciągnięciu się wyleciała w górę za ekran. =D Nom, ciekawe rzeczy się dzieją. O dziwo, przed wysłaniem ostatecznej wersji nie było tych anomalii, hmmm pewnie coś spaprałem przez przypadek. Ok, dzisiaj już lecę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi