Ra3l Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Choodzi o cos takiego że Mam sprita (w miare duzy) i cos takieog np. zeby zrobic wyskakiwanie napisu i pokazanie co jest napsiane. to zanczy np. jest napsiane drzewo, to trzeba pokazac drzewo na obrazku :] albo cos w tym stylu :]] tylko tych obiektow do pokazania bylo by troche wiecej wiecie jak to zrobic??;] obslugiwanie myszka.. .;] czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie kumam co napisałeś, można jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 CHodzi o to ze mam obrazek. na ktorym przypuscmy sa narysowane trzy drzewa. i ja tam napisalem polecenie pokaz srodkowe drzewo, to zrobic jakos zaznaczyc na tym obrazku srodkowe drzewo ze jak na nie sie kliknie to zalicza i przenosi do nastepnego roomu:] cos na tej zasadzie... nie wiem jak to prosciej wyjasnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi