Davka Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mam nokie N73 ktora ma aparat 3.2 mega pixla filmy zapisuje w formacie 3GP czy jest mozliwosc konwertu tych filmow do AVI lub innego formatu? :huh: Za pomoc z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 google.pl i tam 3gp converter szukamy :) a rodziała aparatu i tak nie ma nic do tego poza tym te apraty z komórek można o kant dupy rozbić, takie kiepskie przetworniki mają :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 program SUPER. Konwertuje wszystko na wszystko (wideo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 google nie gryzie. a jak nie wiesz co wpisac to chociazby: http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jest taki konwerter http://www.zamzar.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 google.pl i tam 3gp converter szukamy :) a rodziała aparatu i tak nie ma nic do tego poza tym te apraty z komórek można o kant dupy rozbić, takie kiepskie przetworniki mają :/Ja też mam N73 i jak Ci pokazałem fotosa z koncertu, to sam nie spodziewałeś się, że to z komórki. :) N73 robi całkiem dobre zdjęcia, ale głównie w terenie otwartym, bo w pomieszczeniach, do tego słabo oświetlonych jest już gorzej. Zresztą ja i tak na końcu reskaluję wszystkie zdjęcia do 50% pierwotnego rozmiaru. No i wiadomo, że nic nie zastąpi normalnego aparatu. Mam nokie N73 ktora ma aparat 3.2 mega pixla filmy zapisuje w formacie 3GP czy jest mozliwosc konwertu tych filmow do AVI lub innego formatu? huh.gifJa w tym celu używam darmowego programu o nazwie MediaCoder - taki fajny darmowy kombajn do konwertowania "wszystkiego na wszystko inne". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 dzieki wszytkim zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 O Ranmus, Ty to zawsze jakiś dobry freewarowy program znajdziesz :P Weź zrób taki dział z programami freeware których używasz do rożnych rzeczy, bo to sie przydaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ale już był taki temat, chyba że chodzi konkretnie o mój soft? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Tak, konkretnie o polecany przez ciebie soft do różnych rzeczy i darmowy co ważne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi