Marmot Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 GMCModofobia - Strach przed Moderatorami z GMClanu.TAK ;( Jakie to fajne uczucie, wiedzieć, że ktoś się mnie boi :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 gmc= grela mamy cie hehehe :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 potowra z pod luzka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jedyna rzecz której się bałem to ten klimacik: "Mroczna muzyka" + żywa warcząca kupa = buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 muminków! serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 @Up: A nie buki? Ja zawsze jak zobaczyłem bukę w muminkach tu chowałem się za fotelem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 nie :P samych muminków, buka był ziooom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja miałem taki sen że było czarne tło,czerwona kreska i żółta kropeczka,ona sobie tak leciała po tej lini w lewo i po chwili wszystko wybuchało i leciało dużo krwi i mięsa :/ Już nie mam tego snu(na szczęście) E: btw,dużo moich snów od jakiegoś roku to kobiety i... no,chyba wiecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A ja się bałem niedźwiedzia chodzącego po domach i topiącego dzieci w wannach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Łojezu, ja w dzieciństwie to miałem czasem taką 'psychodelie' przed zaśnięciem - skutkującą strachem przed liczbą 7 ;pp Niemniej potem ten stan 'psychodeli' potem okazał sie być błogosławieństwem - musiałem poprostu nauczyć sie z niego korzystać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja nie mam koszmarów już długo,ale dzisiaj miałęm chory sen :/ Szedłęm z kolegami gdzieś na osiedlu,gdy nagle zaczęli na nas bluzgać jacyś goście,to my do nich że ustawka ; P Tydzień później (za dużo fallouta bo był napis "tydzień później" na białym tle) jadę nagle autem w lesie,wychodzę a tam nikogo nie ma.Idę prosto,wracam do kumpla patrzę a tu on obrywa kosę w plecy i teraz najgorsze...nie mogłem uciekać i czułem przez sen jak mi wbijali noże w ręce i chwilę póxniej w plecy :/ Nie bolało mnie to ale czułem chłód :( E: btw.nawet 5 sekund snu świadomego wykorzystałbym na... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 @Nikas Ale bardziej cezar-cezar czy jezus-jezus to wbijanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A ja się bałem niedźwiedzia chodzącego po domach i topiącego dzieci w wannach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A ja zawsze nie wiem czemu bałem się "głośnych" zegarów... Dobrze że to przeszłość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 @Marrac Pee on babies, they won't renember. ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Boje się mojego przyjaciela Klauna : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A ja? Silent Hill 4: The Room. Zawsze chciałem w to zagrac, i grałem, ale nawet z kumplami to jest straszne xD edit: 11 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja sie zawsze balem dzwieku errora w systemie Win 98, dobijalo mnie to w snach i wszedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja sie zawsze balem dzwieku errora w systemie Win 98, dobijalo mnie to w snach i wszedzie :D NO CO TY NIE POWIESZ?! Staś: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Silent Hill 4: The Room ...CO? Obama: : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No wiesz Staś, Grabarz jest jeszcze w okresie dzieciństwa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 NO JA RACZEJ TEŻ. ... : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Boję się pani Goździkowej i jak mamę boli głowa to idę do pani na piętrze niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ale nie no bo ja ostatnio sobie w to gralem na xboxie ale niestety rodzice tez byli w domu i mi nie pozwolili :(, a juz sie rozkrecilem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 lol,czemu ci nie pozwolili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 wymagania wiekowe: 18+ Chwała im za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Bo by zrobił kupę ze strachu i by śmierdziało :0 Silent Hill 1 najlepszy ;o Ja się bałem i nadal się boję dźwięku Kaspersky Laba, gdy wykrywa wirusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 O. I boję się jeszcze jewtubowych linków od Flaczka. Chociaż i tak wiem, co w nich będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja się boje soundtracków z Tabii : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Bałem się myszki od komputera. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi