Slax Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jak otworzyć pliki .gmk ? lub .gmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Normalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 tak, żeby gm 6.1 je odczytał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Pliku .gmk nie otworzysz za pomocą GM 6.1 a plik gmd to zależy w jakiej wersji GM został zapisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 to jak otworzyć .gmk ? W GM 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja mam gm 6.1 i mi ten format niedziała! Jak zminie rozszerzenie to jakiś błąd żeby nową wersie ściągnąć!!! Dajcie opis co i jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja mam gm 6.1 i mi ten format niedziała! Jak zminie rozszerzenie to jakiś błąd żeby nową wersie ściągnąć!!! Dajcie opis co i jak! Pliku .gmk nie otworzysz za pomocą GM 6.1 a plik gmd to zależy w jakiej wersji GM został zapisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 http://www.speedyshare.com/427603767.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciol39 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja mam gm 6.1 i mi ten format niedziała! Jak zminie rozszerzenie to jakiś błąd żeby nową wersie ściągnąć!!! Dajcie opis co i jak! Pobierz lgm1.5.7.1 otwórz w nim plik gmk a następnie zapisz jako gm6:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zainwestuj w GM7, pójdzie ci gmk, gm6 jak i gmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi