Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Siemka! a więc jak w temacie...czy boicie się śmierci? ja się nie boje ale...nie wiem jak to jest umrzeć...:P wierzę w reinkarnacje,że teraz wiem że żyję,umrę i znowu kimś będę :D EDIT:poprawiłem błąd lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ...nie wiem jak to jest umrzeć...:P Tez narazie nie wiem , moze to i lepiej. Siemka! a więc jak w temacie...czy boicie się śmierci? Tak i nie. wieżę .. .. zbudowalem z klockow lego. I po co rozmyslac o smierci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja oczywiście, że się boję umrzeć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Po co gadać o śmierci za życia. Lepiej ściągnijcie przykład krwi by Luksor wersja druga i oceńcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie wiem jak to jest umrzeć Trudno żebyś wiedział :P Ja jestem katolikiem.... ale ostatnio sam nie wiem co o tej śmierci myśleć. Duże prawdopodobieństwo jest takie, że po prostu zdechniesz jak każda inna istota żywa i po sprawie ;/. Nie wiem może zmienię zdanie jak będę trochę starszy, bo jakoś specjalnie teraz się nie przejmuje tymi sprawami – ja mam dopiero 15 lat,ale przyznaję czasem mam takie „filozoficzne” myśli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja tam się nie boję :P jak umrę to umrę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 EMO EMO EMO! *tnie się* do jutra! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 o,i w boga też nie wieRZę,a na religie chodzę bo można jaja poodwalać i pracę domową zrobić :P ale mam takie same zdanie jak piotrex xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kto by się bał śmierci jak ma życie w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 o,i w boga też nie wieRZę, W zadnego ? @pablo , tak teraz 'zycie' w Polsce jest strasznie dogodne z nasza polityka :P , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 UP:tak,w żadnego UPUP:hahaha tusk nam zrobi irlandię... ;P chociaż do niego nic nie mam :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 W zadnego ? przypomniały mi się słowa moje księdza : "Nie ma takiego człowieka, który by w nic nie wierzył.Każdy musi w coś wierzyć. W komary w powietrzu, nie wiem...." :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja sieję śmierć i terror. Czemu mam się bać tego, czemu służę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jedyne czego się naprawde boje w życiu to śmierci,nie tyle sposób w jakim umre,co do tego co jest potem. @Nikas podobne tematy są na pebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @UP Po śmierci jest Sąd. Niebo albo Piekło, zależnie, czy byłeś grzeczny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jedyne czego się naprawde boje w życiu to śmierci,nie tyle sposób w jakim umre,co do tego co jest potem. Potem będzie następne życie. Nie ważne jakie, czy na ziemi czy gdzieś w eterze - lepsze lub gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kto by się bał śmierci jak ma życie w Polsce?Dobre podsumowanie. :) To wina tego ohydnego globalizmu, człowiek się napatrzy jak się warunki na zachodzie i zaczyna zazdrościć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 przypomniały mi się słowa moje księdza : "Nie ma takiego człowieka, który by w nic nie wierzył.Każdy musi w coś wierzyć. W komary w powietrzu, nie wiem...." :o Fajny ksiadz :D , szkoda , ze nam sie tacy nie trafiaja , tylko tacy co kreca w kulko o jednym i tym samym , az do znudzenia .. @Ranmus , dawniej w XVII w. pewnie tez nam zazdroscili potegi wojskowej :S W sumie to nie tyle co zazdroscili a bali sie , szkoda tylko , ze cztery wieki temu nie teraz . Ale zawsze to cos. Teraz to nam wciskaja byle jakie smieci nieuzywane juz , ale jak wiadomo , Polsce teraz najlatwiej pewnie cos wcisnac i wyskrobac pieniadze. Mowa tu o samolotach itp. Ktore nie wiadomo czy doleca na wyznaczone miejsce podczas wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie tyle sposób w jakim umre,co do tego co jest potem. I tak pójdziesz do piekła :devil2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Potem będzie następne życie. Nie ważne jakie, czy na ziemi czy gdzieś w eterze - lepsze lub gorsze. Każdy ma inne zdanie na ten temat.I nikt tego naprawdę nie wie. I tak pójdziesz do piekła :devil2: O kurde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dudek:wiem,z peba wziąłem temat,ale nie napisałem przecież że sam go wymyśliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja tam wierzę, że po śmierci nie będzie nic, krótko mówiąc wielka nieskończona pustka, tak samo jak przed urodzinami zresztą, z tą różnicą, że nie będzie ponownych narodzin. Trochę mnie to przeraża, ale zazwyczaj o tym nie myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ranmus dobrze mówi.... Czy boje się śmierci? Jasne, że tak, każdy się chyba boi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja nie boje sie śmierci ale boje sie uczucia jak będę umierać. :wheelchair: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 jak się umiera ze starości,to się nic nie czuje tylko po prostu usypia...no chyba że dla jajec zakosztujesz tego i skoczysz z wieżowca albo nie wiem co innego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja się boję średnio. Jak ktoś się chce wiedzieć jak się umiera, to niech zobaczy na najnowszy czy jakiś tam numer Focusa. Zresztą jak poczujesz ból, który doprowadza do śmierci, to tylko za 10 sekund stracisz świadomość i co będzie dalej, nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 10 sekund to dużo jak na "ogromy" ból xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ale żeście se znaleźli temat... pogratulować :F Młodzi jeszcze, tyle przed wami a już myślą o śmierci, ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Yoda, nie narzekaj jak człowiek który ma zaraz umrzeć ;p . Memento mori i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 nie mów tak, bo się podniecę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi