M1513Q Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Tytuł: SQuel Engine 0.05 BeTa Gatunek: Silnik do gier Opis: SQuel Engine jest to silnik napisany z myślą o wszystkich użytkownikach Game Maker'a mający na celu pomoc w rozwoju waszych produkcji. Download: TU Rozmiar pliku: zapakowany 1.31MB Autorzy: Programowanie: Ja, gdzie nie gdzie oparte na przykladach z GMC Fabuła: Brak Grafika: Ja Muzyka: Brak Screeny: LoGo Logo to se możesz. Screen z programu albo Warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Link nie działa. Ok juz wiem silnik fajny! życzę dalszej pracy! 3/5. Ale napraw tego linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Szkoda że nie ma screenów :( Silnika nie mogłem przetestować bo taki wyskoczył mi error: <_< ___________________________________________ COMPILATION ERROR in Script: STEP Error in code at line 13: vspeed=to_co_wyżej at position 17: Unexpected symbol. Patrz najlepiej na silnik PsichiX'a :] Jak nie dasz poprawionej wersji to dostajesz poniższą ocenę: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 kurcze nie chce sie pojawic w hiperlaczu :( oo to dobrze juz zmienie zaraz dam dobey link PS. Silnik jest bez Exampl'i no moze jeden taki maly ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Link nie działa. Przydałby sie dokładniejszy opis funkcji i zastosowania silnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Znowu błąd wykryłem :P ___________________________________________ COMPILATION ERROR in Script: DRAW Error in code at line 4: if global.weapon=1 at position 19: Unexpected end of code reached. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Też miałem z tym probmlem ale nie umiem go zmienic moze potem cos jeszcze pogrzebie, ale dobrzez ze mowicie postaram sie naprawic wszystko ;) Teraz musze isc do Kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie działa, a i tak pewnie zuy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Autorzy: Programowanie: Ja Aby na pewno? Patrzymy do folderu : "Pływanie jak w Mario //chyba działa" skrypt STEP oraz tutaj https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=147662 Tak ładnie jest przekopiowywać kod ? Po za tym w linku do pobrania jest błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Popraw ten link! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wrzuć na uploader :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Juz poprawiłem, jest na uploaderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 No i znowu bug :/ (ten sam co pisałem w poście nr. 3) ___________________________________________ COMPILATION ERROR in Script: DRAW Error in code at line 4: if global.weapon=1 at position 19: Unexpected end of code reached. Najpierw ty testuj, potem dawaj gotową, bezbugową wersją :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Prosze popraw te błędy Q!!!Q ___________________________________________ COMPILATION ERROR in Script: DRAW Error in code at line 4: if global.weapon=1 at position 19: Unexpected end of code reached. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie mam pojecia dlaczego tak wyskakuje ( u mnie tez tak wyskakuje), ale w sklejonym dziala O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie działa \/ ___________________________________________ COMPILATION ERROR in Script: DRAW Error in code at line 4: if global.weapon=1 at position 19: Unexpected end of code reached. A ta biblioteka spritów mnie powaliła :lol2: :lol2: EDIT: Zapomniałem napisać: 1/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Skryptowe plagiaciki, podpisywanie się pod cudzymi spritami. Wstydziłbyś się. Na twoim miejscu założyłbym nowe konto. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi