wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Chciałem zrobić wyświetlanie health ale nie wiem jak zmenić kolor napisu mam taki kod draw_text(view_xview+200,view_yview+20,'Health'+string(health)c_yellow); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ;/ coś ty wypisał tam... draw_set_color( c_yellow ); draw_text(view_xview+200,view_yview+20,'Health'+string(health); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Eeee z tym c_yellow wyrwanym z kontekstu to przez przypadek mi sie widocznie wkleiło bo miałem to w schowku :P Edit: Aha i jeszcze zjadłeś nawias jeden : draw_set_color( c_yellow ); draw_text(view_xview+200,view_yview+20,'Health'+string(health); A powinno być tak: draw_set_color( c_yellow ); draw_text(view_xview+200,view_yview+20,'Health'+string(health)); Edit: A jeszcze jak zrobić żeby ten napis miał jakiś depth czy co bo mam taki obj. co ma -1410065407 depth i ten napis jest "pod nim" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Aha i jeszcze zjadłeś nawias jeden : Ale nie bij :( A jeszcze jak zrobić żeby ten napis miał jakiś depth czy co bo mam taki obj. co ma -1410065407 depth i ten napis jest "pod nim" tongue2.gif Kolejność rysowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 1.Bić nie będę; 2.Dzięki; 3.Link w shoutboxie pomógł :P; A jeszcze jak zrobić żeby ten napis był tak pogrubiony :P ? Jakieś Fonty czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ehhh... if(!czytano_dokumentacje()) { show_message("nie pomagamy tej osobie!") } (czyli że masz przeczytac pomoc na stronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ludzie proszę dajcie linka albo kod bo szukałem i nie wiem nadal jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Robisz czcionke pogrubiona i przed wyswietlaniem dajesz: draw_set_font(nazwaczcionki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Thx Saus działa :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z chęcią ni pomogę - co, że problem rozwiązany. Powinien to wiedzieć <_< ... Na stronie głównej znajdziesz taki link dokumentacja. Tam, w odpowiednim dziale znajdziesz odpowiedź na wiele pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Szukałem w dokumentacjach ale za bardzo nie wiedziałem w jakim dziale i i tak nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=75 =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ok masz dowód :D ale niewpadł bym żeby szukać w temacie Rysowanie figur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi