Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Przejdzcie do bardziej merytorycznej rozmowy, bo się to skończy... Globi, daj jakiś dobry kurs basha pl0x, bo pisanie narzędzi dla linuksa w C# czy PHP to jak walenie z grubej rury do muchy. Szkoda, że na linuksie nie ma powershella. :( I wypierdzielaj z takimi skryptami!!!11 Nie widze problemów w pisaniu narzędzi w php pod lina Co do faktycznego działania mojego skryptu - mówiłem ci już o tym z pare miesięcy temu - a żeś olał to - to upubliczniłem żeby Cie zmotywować do naprawy błędu. Poza tym - wal sie i sam se szukaj, ew. poproś tuxmana żeby ci wytłumaczył ;p Cały błąd polega na tym iż skrypt TYLKO chowa formularz a dalej przyjmuje http/post do głosowania na ankiety. Zresztą po co Ci ja to mówię - raz Ci mówiłem to samo a ty żeś to olał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Powinnismy, sluchac RAnmusa!!!! Misja kil ol kats, wycofujemy sie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 że nie kursu basha wat :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Globi, mam dla Ciebie ultimatum. Idę się dzisiaj narąbać. Jak wrócę i po pijaku stwierdzę, że nie kursu basha, to masz bana. :) Nie widze problemów w pisaniu narzędzi w php pod lina Co do faktycznego działania mojego skryptu - mówiłem ci już o tym z pare miesięcy temu - a żeś olał to - to upubliczniłem żeby Cie zmotywować do naprawy błędu. Poza tym - wal sie i sam se szukaj. Cały błąd polega na tym iż skrypt TYLKO chowa formularz a dalej przyjmuje http/post do głosowania na ankiety. Zresztą po co Ci ja to mówię - raz Ci mówiłem to samo a ty żeś to olał ;p Ranmus będzie zły ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ranmus będzie zły ! ZŁO I ZNISZCZENIE Będzie tak zły iż odprawi czarną msze na gmclanie oraz spali 3 czarne koty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 spali 3 czarne koty I Twojego starego też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zuy h4x0r, niedobry ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Pozwolę sobie zamknąć temat - Ranmus ostrzegał żeby rozmawiać normalnie. Żartowałem. Ale ostrzegam raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Żartowałem. Ale ostrzegam raz jeszcze. Sam się ostrzeż ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ramię pręż,słabość krusz! duch tęęęęż,ojczyźnie miłej służ.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ssaj-ensfikszyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ssaj-ensfikszyn... AR JU REDDDDIIIIIII ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Poziom tego tematu spada z każdą stroną... A przeklinać tu można :P ? I wyzywać userów :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 przeklinać kurwa tak, wyzywać kurwa nie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 przeklinać kurwa tak, wyzywać kurwa nie ;( ty mendo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 IDEM DO SONDU! ONI TAM TWORZOM SONDY I CIE WYSONDZOM NAFET TFUJ SKRYPT CI NIE POMOZE PADALCU! AKYSZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 IDEM DO SONDU! ONI TAM TWORZOM SONDY I CIE WYSONDZOM NAFET TFUJ SKRYPT CI NIE POMOZE PADALCU! AKYSZ! NIE, bo wyskoczy diabeł z szafy i cie zgwałci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 NIEEE!!!!!111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 i chuj ci w osła... teraz będzie mi się szafa po nocach śniła ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 NIEEE!!!!!111 TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!11111111ONEOENEOENEJEDEN666SZATAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ostrzegałem. Przekleństwa nie są ani mądre ani zabawne. Koniec zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dziekuje za otworzenie tego tematu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi