dziadekkleofas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Bigshark ownuje wszystkich tutejszych osłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 szkoda, że do nas nie powróci ;P lubiłem tego starego drania xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 szkoda, że do nas nie powróci ;P lubiłem tego starego drania xd no właśnie! odbanujcie go! głosujmy może,kto jest za? ja jestem ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Odbanowanie to jedna sprawa. A druga sprawa, czy będzie chciało mu się wracać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Nie wiem,jak z nim gadam to mówi ze już zapomniał dużo z gm i nie wie :/ no ale chyba nie jest tak trudno sobie przypomnieć? dobra,idę spać!do jutra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 lol, nikas, to jego sprawa czy chce wrócić czy nie... To też jest człowiek... A ty mówisz to tak jak byśmy zmuszali go do powrotu i pisania głupich rzeczy jak dawniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://www.systemwars.com/forums/showthread.php?t=27810 lolerzd! oo !! MeGa CcccccOOOOmmmBooO!!! spalone haha! edit: połączyło posty ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No, prawie jak sphotoshopowanie zdjęcia ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 lol, nikas, to jego sprawa czy chce wrócić czy nie... To też jest człowiek... A ty mówisz to tak jak byśmy zmuszali go do powrotu i pisania głupich rzeczy jak dawniej... Zaczynasz być normalny (dla mnie) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://www.systemwars.com/forums/showthread.php?t=27810 lolerzd! oo !! MeGa CcccccOOOOmmmBooO!!! spalone haha! edit: połączyło posty ;[ oł gad!! fotoszop master :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://www.systemwars.com/forums/showthread.php?t=27810 lolerzd! oo !! MeGa CcccccOOOOmmmBooO!!! spalone haha! edit: połączyło posty ;[ A ja też tak mogę!!111oneone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 co? ty to najwyżej możesz się zesmyrać na rękę wodą... za młody jesteś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A ja też tak mogę!!111oneone Bo Ty też jesteś fotoszopowy master ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Bo Ty też jesteś fotoszopowy master ;F Jaki tam fotoszopowy, gimpowy :P @Pieter: Ja nie mam 10-ciu lat ;) Uważasz się za mastah bo jesteś o wiele starszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja nie mam 10-ciu lat 10 czy 14 niewielka różnica ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 10 czy 14 niewielka różnica ;d Oj wielka, więc między mną i Pieterem też niewielka, 4 lata ;d Koniec dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 W wieku 10-ciu lat masz kut*sa mniejszego niż 10cm Czyli analogicznie w wieku 14 lat mniejszego niż 14 cm? ;o EDIT: buehehe, nie zdążyłeś na czas zedytować ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czyli analogicznie w wieku 14 lat mniejszego niż 14 cm? ;o Hm, powiedziałem tak zmyślając, bo wiem, że taki mój brat nie ma 7cm ;/ (Jakby co to ma 9 lat) Włączcie MTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 oh mtv rzondzi swatem! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 oh mtv rzondzi swatem! ;[ Ty też. "Wszystko dla ludzi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 BLACK POWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 BLACK POWER Zapomnieliście o drugim czarnuchu na gmclanie, o mnie, ogłosiłem się czarnuchem w temacie "Ban baginiaka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Może ktoś sphotoshopuje spermę na screenshocie strony głównej gmclanu ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Może ktoś sphotoshopuje spermę na screenshocie strony głównej gmclanu ;p ? A czemu nie wygimpuje? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Żeby nawiązać do tamtego tematu, ot co xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wygimpowałem, ale coś nie wyszło: https://gmclan.org/up3370_5_muhahaha.html (prawdziwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Twojego brata? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Twojego brata? ;] Nie, Twojego :] Tak na poważnie, z google :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak na poważnie, z google Już się nie tłumacz, wszyscy i tak dobrze już Cię znają, i wiedzą dobrze czyja to ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Właśnie, ktoś po smaku pozna czy po zapachu i się wyda, że Twoje, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi