Yoda Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 "bolało jak spadłaś z nieba?" WTF? Kuźwa ambitny tekst. Jak dla mnie to z dziewczyną trzeba normalnie. Pogadać, poznać się. Takie jakieś ziomalskie teksty wyrywaczy są naprawdę żałosne. Tiaa trzynastka zapewne może być taka huh.gif Może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja jej nie chcę wyrywać. Powód: starsza ode mnie o rok Ja miałem starszą o 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Starsza dziewczyna to niedobra rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Może. To pokaż mi taką (chodzi mi głównie o słowo "cycata") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 To pokaż mi taką (chodzi mi głównie o słowo "cycata") Ciekawe jak mam ci teraz pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ciekawe jak mam ci teraz pokazać. No nie wiem, jakieś zdjęcie czy coś skoro twierdzisz, że takowe są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No nie wiem, jakieś zdjęcie czy coś skoro twierdzisz, że takowe są No pewnie, robie fotki każdej 13-latce. Ja tylko mówię żę takie widziałem i mogą być, jak to określiliście "cycate". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No pewnie, robie fotki każdej 13-latce. Nie wiem nie znam Cię Ja tylko mówię żę takie widziałem A że niby skąd wiedziałeś, że mają koło 13-ki? ;F Dobra ta rozmowa zaczyna być głupia, trzeba zacząć nowy temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A że niby skąd wiedziałeś, że mają koło 13-ki? ;F :/ Mam ci tłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ja tylko 2 lata starszą ;s;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Są 13 letnie cycate,po prostu za szybko zaczęła dziewka dojrzewać,u mnie w podstawówce też taka jedna byłą.A teraz to jakaś emo w ogóle jest :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Takie jakieś ziomalskie teksty wyrywaczy są naprawdę żałosne. Może. hah, ale czasami działają jak ładnie wkręcisz. może z tym bolało kiepsko, ale sam mam swoje hasełka na które dupy lecą haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaden22 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Są 13 letnie cycate,po prostu za szybko zaczęła dziewka dojrzewać,u mnie w podstawówce też taka jedna byłą.A teraz to jakaś emo w ogóle jest :| Nom, emo to teraz plaga jakaś. Mało kto jest normalny, większość emoki... Zaczyna mnie ta moda wnerwiać... \m/ Ave! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 bo emo trzeba pomóc. chcą się pozabijać ale sobie leszczyki poradzić nie mogą. Kij, 2 ciosy i emo bedzie wdzięczny. tak ogólnie to nie mam nic do emo nie licząc tego że są lezczykami, ciotami i wyglądają gorzej niż pedały. no i oprócz tego że ciężko rozpoznać co to za płeć. i oprócz tego ich pierd****a.. a tak w ogóle to nie lubie c***i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaden22 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Taa, w moim przypadku zamiast kija zestaw glany + pieszczochy :lol: A tak na serio ja jestem bardzo tolerancyjny, tylko emoków jakoś nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a kto lubi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 oni sami sie nie lubią, heh kartofle jedne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Taa, w moim przypadku zamiast kija zestaw glany + pieszczochy laugh.gif jaden22 Chicken Wiek: 13 lat Tak mi się dziwnie zdaje, że twoje glany plus pieszczochy to też z powodu mody :] . Nie wierzę, po prostu, że ktoś w wieku 13 lat może być członkiem jakieś subkultury i mieć w ogóle o niej jakiekolwiek pojęcie, a ubierając się tak, a nie inaczej, identyfikujesz się z subkulturą. haha!ojjj ja oduczyłem się zagadywania do lasek również,poczekam chwilę na a na razie dam sobie spokój...obciach fest! tongue2.gif Masz na myśli zagadywanie dziewczynek bawiących się z Tobą w piaskownicy ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 "Być członkiem subkultury"? To gdzieś do takich subkultur prowadzą zapisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Kurde, wszystkiego się musisz przyczepić. Doskonale wiesz o co mi chodzi, to się czepiasz :P . Zresztą, jak to niby inaczej określić ;p ? Przynależność? Na to samo wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ktoś musi się czepiać A tak na serio ja jestem bardzo tolerancyjny, tylko emoków jakoś nie lubię.Ja też jestem tolerancyjny, ale nie lubię pedałów, jestem rasistą i wkurwia mnie brak umiejętności samodzielnego myślenia u ludzi. Ale jestem tolerancyjny. Ale nie w stosunku do wszystkiego. Czyli w sumie nie jestem. Ja pierdole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Brawo Kamrat <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No tak, kobiet nie ma na forum, to Kamrat się musi czepiać wszystkiego ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Niech się czepi własnego wacława i spływa xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Masz na myśli zagadywanie dziewczynek bawiących się z Tobą w piaskownicy ;> ? eee...dziewczyny z 1 gimnazjum chyba się w piaskownicy nie bawią xf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a powinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 propa przesadzasz... niektóre 14stki mają fajne... ...grabki x_X no powinny xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 to co, ale paragrafem śmierdzą. no i średnio z myśleniem. dla mnie 18 to absolutne minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no i średnio z myśleniem. dla mnie 18 to absolutne minimum. To się ożeń z 50-latką, będziesz miał myślącą i doświadczoną babę jak nic. Tylko nie szukaj w kościele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a co ja chrystus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi