Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Cause I'm a Voodoo Chile yeaah, Lord knows I'm a Voodoo Chile! I want to say one more last thing I didn't mean to take up all your sweet time I'll give it right back to ya one of these days ________________________________________ yoda masz pedalski avatar Oh noez. :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja cytowałem Hendrixa. Z pamięci, nie to co joda :santa: Z drugiej strony - Hendrix a SRV, obaj śpiewali ten tekst prawie identycznie, więc po chuja napisałem, że cytowałem wersje Hendriksową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 yoda masz pedalski avatar yeah :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Oops!...I Did It Again A ja cytowalem Britney S. -.- PS. To powiem za kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 . Z pamięci, nie to co joda santa.gif No naprawdę trudny kawałek ci się trafił ;] Ok zmienie avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ok zmienie avatar. Że niby już zmieniłeś? I tak kupiasty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 I tak kupiasty tongue2.gif uzasadnij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Powiedziałbym nawet więcej - chujowy, do dupy, gówno, syf, malaria, gnój! Tym optymistycznym akcentem kończę postowanie na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 uzasadnij! Po prostu jest kupiasty (pokazałem jak Ty zawsze uzasadniasz) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Powiedziałbym nawet więcej - chujowy, do dupy, gówno, syf, malaria, gnój! Aaaaa! ;[] Po prostu jest kupiasty (pokazałem jak Ty zawsze uzasadniasz) +1 Moja krew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 "S" wije sie jak.. no dobra, to mi na jelitka wyglada - czyli fakt, kupiasty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 "S" wije sie jak.. SNAKE! ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ok avatar w stylu Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ale Snake nie wije sie jak.. kupa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ok avatar w stylu Marmot. XD? Może to skrót? Coś jak 'Xenon Dupczy' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Nie to avatar w stylu Marmot. Z emotą "xd" (cokolwiek ona wyraża(?)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 "A ja mam najseksowniejszy avatarek na caluskim GMClanie, nie chlopcy?" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 "A ja mam najseksowniejszy avatarek na caluskim GMClanie, nie chlopcy?" :[ Mój jest seksowniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mój mnie bardziej podnieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mój mnie bardziej podnieca. też lubię Tukany(?) kotku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mój mnie bardziej podnieca. Po wypiciu paru mamrotów to pewnie wszystko Cię podnieca ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Po wypiciu paru mamrotów to pewnie wszystko Cię podnieca ;P <- on też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Wolę zozole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 w sumie jak spojrzec na zozola i tuxmana to tez wole zozole (bez obrazy tux ;p) - taki pociag do slodkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A jak ja patrzę na tux mana to mam nieodpartą ochotę wejść na oficjalną stronę Polskich Parków Krajobrazowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 @Psychix: Z tym "bez obrazy" aż mi przypomniałeś jak Tuxman skomentował zdjęcie Kaary :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Z tym "bez obrazy" aż mi przypomniałeś jak Tuxman skomentował zdjęcie Kaary tongue2.gif . To z "brzydka jesteś" ? czy tam "brzydula"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Hehe, mnie tez xD ale tak to jest jak sie facet nie zna na pieknie ;p - oby wyrosl, bo Kaara to na serio ma to cos co przyciaga ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ej daj ktoś jej fotkę bo nie widziałem. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ej daj ktoś jej fotkę bo nie widziałem. ;p Jest gdzieś na 'naszych fotkach' No a Kaara ostatnio coś się ostatnio niestety nie pokazuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi