Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A co, uprawiałeś z taką? ;0 nie,no ale logiczne chyba? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 nie,no ale logiczne chyba? ohmy.gif Nie. Skąd masz wiedzieć niby? :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 "Życiowe doświadczenie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 przeczytaj tyle razy aż zrozumiesz ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 przeczytaj tyle razy aż zrozumiesz ;p Przecież to czy ktoś odczuwa satysfakcję to jego "sprawa". Ktoś może odczuwać, ty nie. hm lol. Nie będziesz wiedział aż sam się nie przekonasz. Więc stfu z takimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 :thumbsup: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 To jest niezapomniane przeżycie wręcz :P . Rumieniec na twarzy dziewczyny, głupia mina, oczy uciekające do góry i takie "o ku*wa, mokro mi" xd . Nigdy tego nie zapomnę xd . skąd ja to znam :P aż łezka w oczku się kręci ahh my first virgin =)) mam nadzieje, że nie last haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Czemu nie piszecie nic głupiego, ani nie piszecie dalej o swoich pierwszych razach; nie mam sie z kogo nabijać i wyśmiewać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Czemu nie piszecie nic głupiego, ani nie piszecie dalej o swoich pierwszych razach; nie mam sie z kogo nabijać i wyśmiewać :( To może Ty napiszesz co? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ja tylko wyśmiewam, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ah zapomniałem ;/ yoda to no rl life... siedzi przed tym kompem i klika na gmclanie i nk. Ile już expa masz na nk mistrzu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 i nk Jakiej nk? Dziś tam zajrzałem po raz pierwszy od miesiąca. A gmclan się zlamił i wchodzę tu tylko powyśmiewać was ;} Tak więc bez takich proszę. Gdybyś powiedział "Yoda gra w WoWa 25h na dobe" to bym się zgodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Idź Yoda rozprawiczyć się czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Nie ma czym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No a ja Wam powiem, ze nie ma to jak niezapomniane przezycie jakim jest jechanie z kobieta do innego miasta (nie pytajcie czemu akurat do innego) po test (zgadnijcie jaki) i powrot do domu a tam nerwowy okres czekania 4 minut na wynik (malo nie rozwalajac myszki ciaglym klikaniem zeby sie wyladowac) - normalnie to byl moj pierwszy i ostatni (mam nadzieje) raz z taka hardcorowa akcja. drugiej takiej akcji nie przezyje :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Test IQ? :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 hehe, uwierz - chcialbym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Idź Yoda rozprawiczyć się czy cuś. ;[ jeżeli to podchwytliwa próba wciągnięcia mnie do tej waszej rozmowy o dziewicach i inicjacjach seksualnych to mogę powiedzieć tylko jedno: ! @PsichiX: ...egzaminacyjny? Do nowej szkoły? ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 @PsichiX: I tak wiadomo, czemu do innego miasta i po jaki test :] . Przynajmniej miałeś mały zastrzyk adrenaliny, bez skakania na bungee czy innych tym podobnych rzeczy :P . A teraz powinieneś rzucić jakimś morałem z tej historyjki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Well, I stand up next to a mountain And I chop it down with the edge of my hand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Przynajmniej miałeś mały zastrzyk adrenaliny, bez skakania na bungee czy innych tym podobnych rzeczy :PAle gdyby wynik był "na tak" to jużby nie było adrenaliny tylko początek siania chaosu B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Takie samo ryzyko jak przy bungee, że się lina urwie ;p . Trzeba kiedyś tak spróbować, przynajmniej, teoretycznie, nie grozi śmiercią :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 tylko sianie chaosu cool.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Well, I pick up all the pieces and make an island Might even raise a little sand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 OMG WTF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 BBQ -- yoda masz pedalski avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Well, I pick up all the pieces and make an island Might even raise a little sand Cause I'm a Voodoo Chile yeaah, Lord knows I'm a Voodoo Chile! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 panowie - po polsku prosze. nie jestem mozgiem z angola (co nieco zrozumialem ale nie chce mi sie za kazdym razem do translatora lookac ;p). A co do adrenaliny - fak, to byla najsilniejsza dawka w moim zyciu, ale jak to zwykle bywa tak przez te 4 minuty w miare uspokajal mnie gmclan, klikanie w kazdy temat i wczytywanie sie w najglupsze posty xD A bungee tez kiedys sprobuje - porownam co daje lepszego kopa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Yoda i Kamrat szpanują, że znają tekst piosenki Vaughana, nie musisz sobie tego tłumaczyć :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi