Sirluki Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tytuł: Crazy race! Gatunek: Samochody Opis: Trafiasz na obrzeża nowego miasta, gdzie miejscowym królem wyścigów jest Bryan, który przygląda się Twoim poczynaniom na ulicy. Twoim zadaniem, jest obalić Bryana i zając jego miejsce na ulicy. Droga do niego nie jest długa - do pokonania masz 5 tras z czego ostatnia to wyścig z samym Bryanem. W grze czeka Cię spotkanie z policją i wyścig w nocy. Powodzenia! :) Download: Crazy race! - download Rozmiar pliku: 1,87 MB Autorzy: Programowanie: Sirluki (ale również specjalne podziękowania dla Tymona, za przykład nocy) Fabuła: Sirluki Grafika: Sirluki Muzyka: Brak Screeny: SPROSTOWANIE: To moja pierwsza gra którą stworzyłem rok temu. To nie jest mój obecny projekt - wtedy miałem prawie zerowe pojęcie o GM i bazowałem głównie na klockach. Myślałem, że ta gra przepadła - jak się później okazało jednak nie. Nie miałem zamiaru jej tutaj umieszczać ponieważ jest bardzo kiepska, ale gra się przyjemnie (a już tym bardziej przy natłoku kopii CtC). Zdecydowałem się na umieszczenie jej tutaj, ponieważ jestem ciekaw jak ją ocenicie :) PS. Proszę nie pisać co poprawić, bo nie mam już do niej nawet pliku .gm6. Ale za to bardzo proszę o to, aby każdy napisał, co mu się w niej podoba a no nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 PIERWSZY :D (tak dla żartu xD :D) Nie no gierka fajna xD 4/5 ale... Edit: A chciałem napisać co poprawić xD ale nie ważne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Grafika: 5/5 Silnik: 5/5 Ocena końcowa: 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 W sumie nawet dobre jak na pierwszą grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ok, dzięki za odpowiedzi :D Chciałem jeszcze dodać, że włączacie ją na własne ryzyko - ponieważ wtedy robiłem backgroundy które ważyły zwykle więcej niż 13 MB i gra może się strasznie długo ładować :blink: PS. Nie myślałem, że będzie tak wysoko oceniana :huh: @EDIT: Aha, przeszedł ktoś całą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @UP Tak, ja przeszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Takie sobie, nie lubie wyścigów ;p 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Za trudna gra, ale fajna :) 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Fajne tylko trudne troche 4+/5 No dobra 5/5 podobala mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Skoro mówicie, że za trudne, to dam małą radę: Trzymajcie się blisko zakrętów i ścinajcie je w miarę możliwości. W ten sposób najłatwiej wyrobić sobie przewagę. Ale to trochę ryzykowny sposób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 EE tam przecież to jest to jest łatwa gra Sorry za offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Gra naprawde trudna:D 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 1. Grafika zwala z nóg. W negatywnym tego słowa znaczeniu... jakoś wszystko się "świeci"... nie umiem tego opisać... Z wyątkiem nocy - wtedy fajnie się jedzie :P 2. Silnik - przejdzie. Choć przydałby się lepszy poślizg. 3. Czasem płotki są bezsensownie ustawione :P Po co płotek np. na 3 screenie? :P W sumie będzie 3/5 Edit: zapomniałbym o najważniejszy. IQ (czy tam AI) do kitu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Najlepsze jest to, ze możesz jechać po samochodach, zamiast uderzać w nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 1. Grafika zwala z nóg. W negatywnym tego słowa znaczeniu... jakoś wszystko się "świeci"... nie umiem tego opisać... Z wyątkiem nocy - wtedy fajnie się jedzie :P 2. Silnik - przejdzie. Choć przydałby się lepszy poślizg. 3. Czasem płotki są bezsensownie ustawione :P Po co płotek np. na 3 screenie? :P W sumie będzie 3/5 Edit: zapomniałbym o najważniejszy. IQ (czy tam AI) do kitu :P Nie obraź się, ale możesz zademonstrować próbkę swojej grafiki? :P Tu, tu i tu widzę tylko kółka i kwadraty (ew. prostokąty) :) A co do płotek na 3 screenie: nie wiem które są niepotrzebne. Wszystkie są ustawione w tak, aby w żaden sposób nie można było ominąć pewnej części trasy. Pozdro :) Aha, zapomniałbym - AI to zwykłe pathe. Najlepsze jest to, ze możesz jechać po samochodach, zamiast uderzać w nie xD Wiesz, to była gra kiedy zaczynałem przygodę z GM i nawet nie wiedziałem do czego służy połowa klocków. Nie mówiąc już o systemie odbijania od samochodów a colission i speed = 0 nie wchodziło w grę :) Postawiłem na grywalność. Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mi na MicroShit (zje**)Viscie nie działa :crying: .Przynajmniej mam inne dobre gry ,które mi chodzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jak na pierwszą grę to fajne... :] 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RW11 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 6/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie mogę przejść pierwszego poziomu :D 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ta gra jest super trudno jest wygrać ale ma fajną grafikę.Zrób nową wersje a będzie na pewno wyższa ocena. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @up Przecież napisał, że nie będzie kontynuował o_O Potem ocenię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @up Przecież napisał, że nie będzie kontynuował o_O Potem ocenię :D Nad tym, czy będę kontynuował się jeszcze zastanowię :) Być może stanie się to w dalekiej przyszłości. Ale na pewno gdybym to robił, zmieniłbym grafikę i dodał chociażby światła przed startem :) Gdybym chciał zrobić CR! 2 musiałbym zaczynać od nowa, ponieważ przepadła również cała grafika. Ale może to i dobrze - (jeśli powstanie?) kontynuacja będzie miała całkiem zmienioną grafikę (nie taką "świecącą [j.w]), system zderzania się i kolka nowych dodatków, których nie byłem w stanie wtedy zrobić... Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Pobrałem, zagrałem.... Gra się ciekawie, tylko poziom trudności zbyt duży... Grafika fakt, nie jest zbyt piękna, ale ważne jest to, że twoja... Jeżeli chcesz wydać CR2 to zrób to :P Ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Pierwsza gra? Mm niezły początek :thumbsup: 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 o_O niezła gierka. Jak chcesz sobie potrenować zręczność do naprawde niezłe 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi