Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mogę robić grafiki do gier platformowych. Grafiki robię w jednym stylu, radosne, smutne, jasne, ciemne, to zależy od zamawiającego. Robię stwory, teren, drzewa, wszelkie przeszkody, tła, ale nie robie bohaterów. Przykłady w załącznikach. Proszę pisać na GG 11272088 Lub e-mail harvest3r@gmail.com Oczywiście zapłata wiadomo jaka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A robisz grafikę "od góry"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie, nie robię top down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie, nie robię top down. Szkoda, przydałaby mi się do Dark Times. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mnie mógłbyś coś zrobić. Jeśli ci się chce, to napisz na PW. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A robisz animacje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tak, aczkolwiek nie zawsze wychodzą ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Oczywiście zapłata wiadomo jaka ;p A jaka ? Jestem dopiero początkujący ,i chciałem coś zamówić XD ,ale nie mogę ,dopóki nie wiem ,jaka jest ta zapłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Musisz się z nim umówić na randkę. Przecież to oczywiste czego on chce <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Dobra zamykam. Ostatnio mam strasznie mało czasu, jak ktoś będzie coś chciał to piszcie, ale rzadko uda mi się dostać do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi