hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Czy mógłby mi ktoś zrobić parę graficzek drzewek krzaczków, tak ogólnie natury. Wielkość do 150 może być troszeczkę więcej. No i jak by ktoś mógł to grafikę takiego spinera bo mi się pomysły wyczerpały wymiary: 96 x 96. Bardzo bym was prosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Beyblade : A po drzewka do kogo innego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dzięki Tuzin wymiatasz ^^ takiego nawet ja nie narysowałem baa takiego to w żadnej grze nie ma ^^. Jeszcze krzaczek, drzewko i mi wystarczy :P resztę sam sobie dorysuje. PS: Tuzin jesteś w Credits!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A drzewka to od góry mają być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Hah do dołu jeszcze drzewek nie widziałem no tylko w jakichś grach do góry nogami ^^, dobrze by było jakby do góry szły ^^ no i krzaczki też, chyba że o co innego ci chodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jakieś takie :mellow: (na szybko) :) Wieczorem zrobię nowe i dużo lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dziex Sirluki to jest dobre a jak ma być lepsze :o ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Drugi spinner : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dziex Sirluki to jest dobre a jak ma być lepsze :o ^^ W zasadzie to wygląda jak plama :) Zauroczyła mnie ta gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @Sirluki, nie za ładne te drzewa IMO ;p Takie placki, prawie jak u mnie w ChaosLandzie wcześniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Może się przyda: http://www.angelfire.com/space/weaglek5/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @Sirluki, nie za ładne te drzewa IMO ;p Takie placki, prawie jak u mnie w ChaosLandzie wcześniej :D Innych nie potrafię :) Tzn, pierwsze rzeczywiście placek bo chciałem szybko machnąć ^^ W grze się inaczej prezentują, niedługo zobaczysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 potrafię smile.gif Tzn, pierwsze rzeczywiście placek bo chciałem szybko machnąć ^^ Ale one się niczym nie różnią ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ale one się niczym nie różnią ;F Eee tam, zależy jak patrzeć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dziex wam ludzie!! ^^ Konrad dziex za tą stronkę baaardzo mi pomogłeś EDIT: Przydało by się parę postaci. Kilka zripowałem z GBA ale tam nie ma wszystkich :P tylko te główne. Gdyby ktoś znalazł jakiś obrazek był bym wdzięczny. EDIT2: Można prosić o jakąś ładą trawkę ( taki trawnik :D ) bo najpierw chciałbym wypełnić czymś tło potem dodam te krzaczki drzewka itp. co wy na taką trawę?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Nie będzie sie zapętlać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No to doda się jakieś kwiatuszki krzaczki itp ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Za jasna i jak powiedział harvester. No to doda się jakieś kwiatuszki krzaczki itp ^^ Zyczę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Stwórz bezszfowy w GIMPie od czego jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Zawsze można przyciemnić ^^ poza tym to jest tylko propozycja pytam się was żeby to umieścić lub zrobić inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ty tą gre robisz czy my?Rób jak chcesz a nie pytaj się innych czy zrobic tak czy tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Teraz będzie: Ciemniejsza: Jeszcze ciemniejsza: I jeszcze ciemniejsza: A tak poza tym, to ta trawa jest trochę za mała i za często się powtarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 1: 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 1: 2: 2 kompletnie odpada. A widziałeś jak to 1 wygląda w roomie? :huh: :mellow: Jak już chcesz to pierwsze to w takiej wersji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 W sumie te twoje drzewka Sirluki jakby troszkę zmodyfikować to można by było umieścić jako trawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 W sumie te twoje drzewka Sirluki jakby troszkę zmodyfikować to można by było umieścić jako trawę Od momentu kiedy je tutaj umieściłem możesz robić z nimi co chcesz, ale sam jestem ciekaw efektu :) Zobacz na trawę w tym temacie. Może coś ci się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi