Muximan Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam problem... Bo chce tak zrobic: Mam np. duzo CELOW(tarcz) poustawianych i chcem aby cos liczylo ta ilosc tych tarcz(w numerkach zeby sie pokazywalo ;d) i np. ze zabije 1 tarcze to ta ilosc sie zmiejszy. Nie kumasz? looknij na dol NP. Mam 5 tarcz i pisze mi ze mam 5 i zabije 1 i chce zeby pisalo 4 jak to zrobic lub jak se stworze 1 to bedzie 6 jak to zrobic zeby obliczalo ile czego mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam problem... Bo chce tak zrobic: Mam np. duzo CELOW(tarcz) poustawianych i chcem aby cos liczylo ta ilosc tych tarcz(w numerkach zeby sie pokazywalo ;d) i np. ze zabije 1 tarcze to ta ilosc sie zmiejszy. Nie kumasz? looknij na dol NP. Mam 5 tarcz i pisze mi ze mam 5 i zabije 1 i chce zeby pisalo 4 jak to zrobic lub jak se stworze 1 to bedzie 6 jak to zrobic zeby obliczalo ile czego mam? instance_number(obj_cel)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ;/ dasz przyklad jak mam to wszystko zrobic bo troche nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 GML draw_text(0,0,'ilosc tarcz :' + string(instance_number(obj_tarcza))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 dzieki marek S!!;p + dla ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi