Takeshi Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Tytuł: Game by Takeshi Gatunek: Wyścigówka Opis: Jeździsz samochodem, na razie jest tylko tryb "Na luzie" ale później będzie pełno trybów typu kariera, szybki wyścig... Download<0.2b>: Game by Takeshi Rozmiar pliku: 5.17mb(+muzyka) Autorzy: Programowanie: Takeshi + Przykład Cekola Fabuła: Takeshi Grafika: Takeshi i mój brat. Muzyka: Linkin Park Screeny: Gra(przedstawia najładniejszy samochodzik) Menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Gra fajna dobrze wykonany styl jazdy ;) ,dobry do driftu, a gdzie inne samochody? Moze moge ci pomoc z samochodami? chetnie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Samochody wybierasz 1,2,3 i 4 a do drugiego playera 5-8. @Down: Jak chcesz. @Down: Przód ma być w prawo >>> Rozmiary 64x32 jak coś. Czytaj regulamin kolego, posty typu down są zakazane wiesz? Jeszcze raz zobacze i warn. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak chcesz to moge ci zrobic samochody do tej gry a maja byc obracane klatkami czy image_angel'em je obracasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Fajny system jazdy, no i ślady opon też fajne, tylko za szybko znikają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Słabe to i marne, dałeś kilka obrazków samochodów i nic poza tym. Grafika do kupy. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 A gdzie screeny? Bo ja widz tylko menu i jakieś zdjęcie samochodzika z Google.pl tylko zrobione w ramce... żal.pl Co do gry to ściągam. Dam w edicie ocene EDIT: A jak się zaczyna gre? :sp_ike: Bo ja nie umiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 A gdzie screeny? Bo ja widz tylko menu i jakieś zdjęcie samochodzika z Google.pl tylko zrobione w ramce... żal.pl Co do gry to ściągam. Dam w edicie ocene EDIT: A jak się zaczyna gre? :sp_ike: Bo ja nie umiem... Jak dla mnie to to jest tylko background,widzisz ten niebieski samochodzik? Tym właśnie sterujemy. Nie wiem czy jest jakiś sens w tej grze. Opis: Jeździsz samochodem, na razie jest tylko tryb "Na luzie" ale później będzie pełno trybów typu kariera, szybki wyścig... Jak na razie masz 1,ale jak dopracujesz to dopiero pokaż światu,bo narazie nic tu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak chcesz to moge ci zrobic samochody do tej gry a maja byc obracane klatkami czy image_angel'em je obracasz? to już z aniołami się obracasz,widać że jesteś vipem,ja na razie to w piekle urzęduje z 30-tkami a tak w ogóle to chyba ci chodziło o image_angle edit: nie wiem gdzie te screeny z nfs ? jak ty nie potrafisz świateł zrobić w samochodzie to po co takie screeny dajesz co nie dużo mówią o grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 gratuluje wykorzystania przykładu fizyki auta z 64digits + mp3 mmm nice gierka 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Najpierw dopracuj grę, a potem ją tu wrzucaj. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nawet nawet ! Fajny system jazdy!! ale 3/5 no i fajny do driftowania pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi