OriPL Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 jak w temacie potrzebuje po zebraniu bonusa delikatnie zamazac ekran.... jak to zrobic?? napisze mi ktos kod?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie zabardzo rozumiem, o co ci chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 OriPL chce zrobić bullet time'a pewnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 OriPL chce zrobić bullet time'a pewnie To chyba trzeba pokombinowac z speed rooma. Ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ale bullet time'a z rozmyciem ekranu, przecież mówi :P Taki blur... Gdzieś na GMC.yoyogames.com widziałem taki skrypt. Poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jest taki specjalny skrypt... ale on okropnie spowalnia działanie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak spowolni, to będzie Bullet Time :> Poszukaj na Game Maker Communicity, powinno byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi