Tavin Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No więc wszystkie nowe gry mi się wyłączają i pokazuje sie jakiś tam błąd. Co z tym zrobić????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Powiem jedno... przeczytaj treśc błędu. Napisałeś tylko, że gry nie działają i tyle. To skąd my mamy wiedziec co jest tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak nowsze gry to komp za słaby :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Złe lub brak sterowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 HAHAHA komp za słaby nierozśmieszaj mnie niedawno go kupiłem i spełniam wszystkie wymaganie gier a co do błędu to nie mogę pokazać bo pokazuje się na chwile i znika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 To może wina sterowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 hmmm a jakie zainstalować i skąd wziąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 "Hehe Mój Komp" - po pierwsze, nie wiem co w tym takiego śmiesznego, a po drugie mój komp pisze się z małej. pokazuje sie jakiś tam błąd A więc ja też mam problem: Włączam jakiś program, coś w nim robię, a następnie się wyłącza i wywala jakiś błąd. Pomóżcie! Do odpowiedzi powyżej: Jak kupiłeś np. kartę graficzną to jest dołączona do niej płytka. Zainstaluj jeszcze płytę główną, jeżeli tego nie zrobiłeś. Chociaż niezbyt znam się na takich rzeczach, więc mogę źle podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 zpłyty już wgrałem i to zaraz jak kompa kupiłem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ale my dalej nie wiemy co się stało. Jaki błąd wyskoczył? W jakich grach? Jak co robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 po prostu gram i wyskakuje w różnych momentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Podałeś nam takie dane, że jedyną radą jest to, żebyś przestał grać. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tavin Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 THX xD ale no co błąd mi wywala na nawet nie na 1 sekunde to co ja mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 THX xD ale no co błąd mi wywala na nawet nie na 1 sekunde to co ja mam zrobić Rozwalić go o ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Przeinstalować windowsa _^_ A tak na serio posprawdzaj sterowniki, zrób jakieś testy zgodności konfiguracji do gier, nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 A na poprzednim kompie gry ci działały? To może na nim graj jak go jeszcze masz. Zawsze lepiej mieć 3 fps niż nic prawda? :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Właśnie, reinstall Windows'a.Może pomóc.Mi kiedyś to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Właśnie, reinstall Windows'a.Może pomóc.Mi kiedyś to pomogło. Ale on przecież dopiero co kompa kupił. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jaki problem zrobić screena w 1 sec? Że też ludzie mają takie problemy ... Najpierw było nieco opisać to, przy jakiej grze błąd wywala itd, a dopiero rzucać hasło "Pomocy" oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Z błędem nie da się zrobić screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 tak to jest jak się kupuje kompa na targu od Rusów... sprawdz wogole czy nie wcisnęli Ci playstation... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jaki LoL.... '-.- Jak mamy ci pomóc, jeśli nawet nie wiemy, co się dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi