slayer Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Wiem że już ten temat był pare razy ale kombinowałem z warmpudami itd i zawsze coś mi nie wychodziło. Mógłby ktoś mi dać jakis mały przykładzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale z czym dokładniej powinien być ten przykład? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 zrobiony w game makerze O_o a przykład jak przykład pare poziomów itd a dalej sam sobie już poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 zrobiony w game makerze O_o a przykład jak przykład pare poziomów itd a dalej sam sobie już poradze Poradzisz,poradzisz bo tylko grafiki podmienisz. Przykro mi,ale nie podam Ci linka z oczywistych względów. Ale jeśli już się uparłeś to był 1 napewno na 64digits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie chodzi mi o to chodzi mi o to że gdy kombinowałem z warmpudami to mi wyskakiwał błąd czasem i dlatego i nie wiem co zrobić a grafik nie muszę podmieniać ja bazuje na swoim przykładzie ale z powodu błedu nie wiem jak to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To wrzuć tu ten swój przykład, a my spróbujemy go naprawić... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dajcie test IQ przy rejestracji... nie zdajesz = nie msz konta.... Zcharakteyzuj twój roblem '-.- Gry za ciebie nie zrobią.... (tak, mała litera) PS: No mógł być lepszy czasownik niżscharakteryzuj :P Ale dbrze jest xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale lipne forum slayer , jakby nikt przynajmniej tu nie mogl poczytac w myslach , no nie ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dajcie test IQ przy rejestracji... nie zdajesz = nie msz konta.... Jeszcze bym nie przeszedł ;/ Precz z rasizmem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jeśli chcesz zrobić icy tower to posłuż się przykładem mario tam też jest podobna budowa kolizji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi