zalu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Hejo! jak myślicie może być taki bohater do gry podobnej do Spartana czy muszę poprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 skserowałeś od propy.;p Po za tym coś Ci nie wyszło. Strasznie krzywe i rozpixelowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Bardzo krzywe. :mellow: I przydałby się jeszcze cienie. Do poprawy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 dudek@ skożystałem z twoich kontur pasterz@ jak wrócę do domu to poprawię bo teraz jestem w szkolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 skożystałem z twoich kontur Kontury były piękne, a to, co zrobiłeś, to przypomina kupę. Takie bazgroły można sobie o kant tyłka potłuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Blizzard nie robi lepszych =D Nie no joke. Popraw, dodaj cienie koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Hejo! jak myślicie może być taki bohater do gry podobnej do Spartana czy muszę poprawić ? Krzywy taki :F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jest nawet nawet , tylko jak to Harvester napisał : Popraw, dodaj cienie koniecznie. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nawet jeśli go poprawisz to szczerze wątpie czy będzie Ci się go chciało animować (kupa roboty). Nie zdążyłbyś do końca konkursu(bo myślę, że robisz na konkurs) . Najlepiej użyj specjalnego programu do animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hejo! jak myślicie może być taki bohater do gry podobnej do Spartana czy muszę poprawić ? krzywy troche a tak na serio to zmieniłbym całą koncepcje, czemu on biega w samych majtach i wygląda jak superman? :P (heheheh konstruktywna krytyka roxi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Łee chociaż proste cienie. Ale nie wiem czy coś mu jeszcze pomoże.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Poropa@ mam nadzieję że się nie obraziłeś że ''zakosiłem'' ci styl ? Vianom@ nie robię na konkurs tylko tak jak grałem w ''SPARTAN'A" to zakochałem się w tej grze i chcę zrobić podobną tylko że z Qestami a jaki ten program do animacji? bo jestem ciekaw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 zakochałem się w tej grze i chcę zrobić podobną tylko że z Qestami Coś mi podpowiada, że to nie wypali ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Poropa@ mam nadzieję że się nie obraziłeś że ''zakosiłem'' ci styl ? a czy ja sie kiedykolwiek obraziłem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wiem! ale może nauczę się czegoś nowego Propa@ yyyy.... nie pamiętam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi