VanGogh Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Robie przykład jazdy na BMX'sie i nie wiem jak zrobić w nim grawitacje Prosze o odpowiedź Link do przykładu http://www.speedyshare.com/511861861.html @down Dlaczego nie chcesz z speedy shara ściągać ?? ;( Poczytaj regulamin. Jeszcze raz zobaczę takie coś jak "@down" posypią sie warny. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 wrzuć do Up'a na gmc bo nie ściągnę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 może w stepie ustaw Grawitację np. 0.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 fervi tylko jak tak zrobie to rower zaczyna szaleć ;p Marek.S https://gmclan.org/up3391_11_jazda_na_BMX.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Przyłączam się do prośby i proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 fervi tylko jak tak zrobie to rower zaczyna szaleć ;p Marek.S https://gmclan.org/up3391_11_jazda_na_BMX.html Spróbuj coś takiego: CREATE GML grawitacja=0.3; spadanie=0; STEP GML spadanie+=grawitacja; if place_free(x,y+spadanie) then y+=spadanie else spadanie=0; @up: Jak ci nie wstyd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Raistlin jest dobrze ale nie idealnie pierwsze koło zapada sie w platforme, wiem że to przez orgin ale nie wiem co co zrobić ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Liczą się chęci i pomysl! Jak dla mnie git 5. edit: OI Ja to głupi jestem myslalem ze to jakis przyklad czy cos :D sry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Raistlin jest dobrze ale nie idealnie pierwsze koło zapada sie w platforme, wiem że to przez orgin ale nie wiem co co zrobić ;( GML move_contact_solid(270,30); 30 to różnica wysokości sprita i yoriginu. @up: Rządzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Lord Vayaa to jest przykład (robie go dla ziomalka;) tylko że nie dokończony ;) Raistlin już rozumiem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi