Crackkk-GM Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Odradzam. Gdy raz się w to zagra, to już nie można przestać... :unsure: Lol?? Ja w WoW'a gram może 30 minut dziennie, bo mi sie nie chce, ale dla chcącego nic trudnego (proponuję po prostu więcej książek... to lepsze niż WoW @Topic: Zagraj se w Call of Duty 4 (jeżeli twój komputer spełnia wymagania) u babci grałem XD i wciąąąga bardzo, lub pograj se w Need for Speed Pro street lub most wanted. Pozdro :rolleyes: Crack! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 zagraj w savage online darmówka 1 a dwójka jest za forse W to grałem.. (dawno) , a o dwójce się dowiedziałem teraz :P (ale nie chce płacić za tą grę). Crysis UT3 MDK2 Crysis?... nie wiem czy pójdzie na moim żęchu. UT3? wtf? MDK2?... słyszałem o tym coś, ale sporo osób gada że to gówno, ale lookne. World of Warcraft Nie lubie płatnych MMO bo uważam że szkoda kasy. Zagraj w: NFS:U2 NFS:U Pasjans Pająk Grałem <_< Zargraj w mario forever. Naprawdę wciąga! Grałem kiedyś w starą wersje jak byłem u mojej 6-letniej siostry ciotecznej i naprawde ta gra jest zaj*****a :thumbsup: a tak co do tematu: Icewind Dale I i II. Baldur's Gate I i II i soldat Grałem... w to grałem.... hmm, grałem w te gierki. :P Command and Conquer:Wojna o tryberium lub Lotr 2,oczywiście ze strategii. Nie grałem jeszcze w żadnego C&C, w lotr'a grałem wszystkie oprócz strategii. ;) Call of Duty 2 Medal of Honor (wszystkie części) Nie lubie strzelanek na ten temat. Silkroad Nie podoba mi się. Cabal Online Nie lubie odróbek Diablo. GTA2 A tak wogóle... kto w to nie grał? Co do gier, World Of Warcraft, Commandos 3, Hostile Waters, Age Of Mythology, Empire Earth I i II. Wszysztkie grałem oprócz WoW'a. W40kDoW:DC (czyli Warhammer 40000 Dawn of War Dark Crusade ) Wiedźmin (czyżby nikt go nie lubiał ?) Warhammer jedzie do mnie bo zamówiłem na allegro... ale tylko dlatego ponieważ przeszedłem DoW i była fajna :D Witcher?... grałem i fajne tylko znudziło się. 3D sex villa Zobacze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Final fantasy: V(emu: snes9x), VI(emu: snes9x), VII(PC), IX(emu: ePSXe), Tactics Advance(emu: Visual Boy Advance). Poza tym jeszcze: Brave Dwarves, HoM&M III RoE, AB, SoD, WoG, Darkened Skye, Tales of Phantasia(emu: snes9x), Chrono Triger(emu: snes9x). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 AB, SoD, WoG, A co to niby za skróty ? Mnie to nie interesuje ,chcę nabijać posty i nie mieć warna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Armageddon's Blade Shadow of Death Wake of Gods Są to dodatki do Heroes III. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Diablo II Expansion Set Deus Ex Heroes of Might and Magic III Złota Edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi