MAK Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Wiem że jestem tylko Newbie ale mam ambitne pytanie: Czy jest jakiś sposób/program by rozwinąć choć trochę F3 VAN BURENA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 poszukaj na GOOGLE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 tylko poszukaj i poszukaj w google.pl a linka to nie ma kto mu dać... MAK o co dokładnie Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Proszę bardzo oto link http://www.mofunzone.com/download_games/fa...ech_demo.shtml# A co do gogli to szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Raczej nie ma, pozostaje ci czekać na Fallouta 3 Bethesdy i liczyć, że będzie udany =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Rozwinąć Van Burena? Nie realne, VB to anulowany projekt nieistniejącego już Black Isle. No chyba, że byś to jakoś zdekompilował czy coś tam. Trzeba czekać na gówno od Bethsoftu (o ile dodadzą do FO3 edytor). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A nie da się chociaż rozpakować tych plików? Plik Critters ma prawie 50 mb i na pewno jest tam więcej kreatur jak tylko pies i robot. To raczej są modele 3D. Nawet jeśli te pliki są nadal prawnie chronione to i tak fajnie było by je zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAK Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Rozpakowałem pliki programem pobranym z http://www.atomicgamer.com/directory.php?id=2103 są jednak w formacie g3d zna ktoś program który obsługuje to rozszerzenie? :) PS nie proszę o radę w stylu szukaj w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Poszukaj w Google A konkretnie na 13-tym schronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi