Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 To nie fear! Ja mam takiego samego kota jak Pental :0 Chociaz nie, oczyma sie roznia :D Prędzej "fair" :P . Fear to strach xd . @Morrowind: lol, Tuxman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nikas style. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Załóż mu czapkę z Croppa, to wtedy będzie tru Nikas style. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 I powies w tle plakat z CDaction. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Właśnie przygotowuję rekwizyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Prędzej "fair" tongue2.gif . Fear to strach xd . Aaaale wtopa xD No nic, po prostu mi sie klawisz omckna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A teraz zrobie smutny turnaround. Zdjecia kota ktorego dalem, sa z przed roku, zastrzelili go Farmerzy bo im chyba Kurczaki podjadal :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a oto mój potwór :D Świnka morska "Rybol" Jest jak utylizator śmieci, wrzuci jej się rolkę od papieru do klatki, po dwóch godzinach już nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Jest jak utylizator śmieci, wrzuci jej się rolkę od papieru do klatki, po dwóch godzinach już nie ma Czas najwyższy zacząć ją karmić pokarmem, a nie śmieciami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 problem w tym że ona ciągle je, co 5 minut chce żryć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 @Up: Czy członkowie rodziny znikają w niewyjaśnionych okolicznościach? ;] I gdzie ona ma łepek? Ja tu widzę tylko galaretę, do której przykleiło się futro O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 łepek to to rude :D chcesz > mogę dać inne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 I gdzie ona ma łepek? Ja tu widzę tylko galaretę, do której przykleiło się futro O_O No, ja myslałem, że to zwłoki jakiejś świnki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ja na początku myślałem, że łepek to jest tam to białe w końcu, a to rude to tyłek ;x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja kiedyś miałem psa, ale uciekł mi (do dnia dzisiejszego się nie znalazł) i nie mam jego zdjęcia :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi