domek593 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Tytuł: Logic Gatunek: logiczna Opis: Gra polega na odgadnieciu zagadki na kazdej z 9 poziomow. Mozna wykorzystac do pomocy "Tips" ktory pokaze nam mala podpowiedz. Download: http://www.sendspace.com/file/nq5ulb Rozmiar pliku: 3,67 MB Autorzy: Programowanie: ja, ale podziekowania za pomoc dla Yody i Marka.S Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: z jakiejś strony oraz z GM Screeny: Jest to Demo gdyz chce zobaczyc czy wogole gra sie spodoba :) Jesli tak zrobie wiecej zagadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Programowanie: osoby które programowały grę (np. Bolesław Brama) Fabuła: osoby które robiły fabułę gry (np. Michał Myślicielski) Grafika: osoby które robiły grafikę do gry (np. Kasandra Pięknicka) Muzyka: osoby które robiły muzykę do gry (np. Robert Zachodni) Popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No fajne tylko co to jest to 2 ? O<O Daje 2,6 wiec 3 gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 skorzystaj z Tips ^^ 2 rundzie masz bardzo duza podpowiedz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 O co chodzi z tą lupą? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 to tej gry przydaje sie PAINT :) PS prosze o komentarze i oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie umiem przejść pierwszego levela.Wpiseuję: "ele" i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 no bo to zla odpowiedz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSyriusz Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 O co chodzi z tymi "puzzlami"??? Nie kumam próbowałem czytać, szukać kształtów, budynków i nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Imiona piszemy wielką literą! W pierwszym zadaniu jak imię wpiszemy wielką literą to nie zostanie zaliczone. Mam właśnie problem z tymi prostokątami i nie mogę znaleźć żadnej odpowiedzi :D . Gra nawet fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSyriusz Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Gra fajna, ale podpowiedzi mogłyby być bardziej przydatne... tym bardziej z tymi puzzlami. Gdy ją bardziej rozbudujesz będzie niezła. A muzyczka spoko:P P.S. Fajnie by było gdyby były jakieś zagadki nie tylko do wypisania ale z interakcją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 heh dzieki za pozytywne komentarze :) Jak bede mial czas zrobie wiecej jakis zagadek Kto pierwszy przejdzie niech napisze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Powinno byc tak, ale np. w pierwszym levelu wykorzystuje dwa tipsy, ale obydwa daja mi inna podpowiedz. Ale ogolnie to spoko. 2/5 PS. Mam problem z drugim levelem :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Sirluki ja tez :P Da ktos odpowiedz na 2 ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Lol kliknąłem w podpowiedź i dostałem "jest = to", potem kliknąłem drugi raz i dostałem to samo a zeżarło mi podpowiedź Oo Zmień to. Poza tym nawet fajne - 1 pytanie roxiło >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 2 jest proste. Macie podpowiedz "jest = to" czyli zamieniasz zdanie i wychodzi "Odpowiedz to bardzo latwa" :) prosze o dalsze komentarze bledow, jakis zalecenia itp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 2 jest proste. Macie podpowiedz "jest = to" czyli zamieniasz zdanie i wychodzi "Odpowiedz to bardzo latwa" :) prosze o dalsze komentarze bledow, jakis zalecenia itp :) Dalej nie rozumiem :mellow: Wpisuje "odpowiedz to bardzo latwa" i nic. Wpisuje "pestka". Nic. Nie mam pojecia. :huh: Może jeszcze jakaś podpowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 heh kurde sorry: "bardzo latwa" powinno byc :P sory moj blad :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ej ocb z tymi puzzlami tips mi nic nie powiedzial :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 O co z lupą chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Lupa przybliza :D Paintciora dawaj :D Ja skonczylem na tej z tymi liczbami co na screenie jest :P Musze se to na kartce rozpisac i poglowkowac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke Uchiha Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie umiem przejść pierwszego :unsure: pomóżcie :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @Up: Ojciec Basi ma córki... Jaka jest odpowiedź w puzzlach? Nie mogę ich przejść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 widze ze macie problemy z "Puzzlami" :) moge podpowiedziec ze z tych prostakatow jest ułożony wyraz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Mi wychodzi "ilfoz" co dobrą odpowiedzią nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 kolejna podpowiedz... a w sumie myslcie ;p pierwsza litera "O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 widze ze macie problemy z "Puzzlami" smile.gif moge podpowiedziec ze z tych prostakatow jest ułożony wyraz emot11.gif To akurat domyśliłem się. Mam odpowiedź do puzzli obraz Aktualnie mam problem z tymi kółkami na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Podpowiedzi są bez sensu, bo niektórych poziomów nie da się bez nich przejść. Na przykład drugiego poziomu nie przejdziesz bez podpowiedzi. Gra logiczna, za to +. Za pomysł plus. Trochę wykonanie takie słabe, gra nie na dłużej niż na 15 minut. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ja mam odpowiedzi na 1,2,3,4,5 ale utknąłem a 6 ;/ pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie wiem co wpisać w pierwszym, wpisuje "grele" i nic :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi