Shockah Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Złożyłem ostatnio komplet zasobów, w którym znajdują się: -tła - 299 -czcionki - 27 -czcionki w formacie GIF - 17 -LIBy - 15 -pliki muzyczne - 100 -schematy (obrazy ładowania gry, paski ładowania i ikony) - 15 -dźwięki - 146 -obrazki (sprite'y) - 553 -stripy i tilesety - 90 Link: http://www.chomikuj.pl/Dawidds/PUBLIC/respack1.zip Spakowane pliki zajmują 20,2 MB. Rozpakowane zajmują 54,7 MB. Myślę, że przyda się to niektórym ludziom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hmm.... myślę że to już było.... tylko gdzie...... na tym forum! EDIT A nie sorry to jest chhyba nowa paczka! jeszcze raz sryy., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Przyda się. Może kiedyś skorzystam. :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 LOL! 20 MB. Ale jednak ściągnę ;) EDIT: Fajowe :) Przyda się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi